Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Start bun de an pentru fotbaliştii de la Kinder Brăila

* clubul de fotbal brăilean a câştigat “Sporting Junior Cup” Galaţi, la grupele 2009, 2010 şi 2011 * la grupa 2012, s-a clasat pe locul al treilea

 

 

 

În weekend-ul trecut, patru formaţii de la clubul de fotbal Kinder Brăila, de la grupele de vârstă 2009, 2010, 2011 şi 2012 au participat la turneul “Sporting Junior Cup” Galaţi, iar echipa formată din copii născuţi în anul 2013 a participat la turneul “Junior Trophy”, de la Panciu. Toate echipele au avut evoluţii meritorii şi rezultate pe măsură.

La turneul rezervat copiilor născuţi în 2009, Kinder Brăila, pregatită de antrenorul Viorel Tănase, a câştigat trei meciuri, 4-3 cu o formaţie din Tulcea, au marcat Trifan, Ertrugrul, Ciocan şi Bulancea, 2-1 cu Medin, a marcat Ciocan - 2 goluri, 2-1 cu LPS Galaţi, au marcat Brăguţă şi Ciocan, şi pe unul l-a încheiat la egalitate, 1-1, cu Sporting Galaţi, a marcat Trifan. La final, echipa brăileană s-a clasat pe primul loc.

Lotul de jucători la grupa 2009: M. Civu, I. Seniuc, Şt. Brăguţă, D. Ertrugul, D.Trifan, A. Ciocan, D. Bulancea, V. Stoica, D. Lipan, G. Ivan, D. Crăciun, P. Avram.

La grupa copiilor născuţi în 2010, unde antrenor este Cristi Baltă, tot Kinder s-a clasat pe primul loc. Kinder Brăila a obţinut trei victorii la scor, 5-0, cu o formaţie din Bârlad, 6-1 cu LPS Galaţi şi 2-0 cu Sporting Galaţi şi a remizat, 1-1, cu CSM Ţăndărei.

Lotul de jucători la grupa 2010: Rareş Coman, Yannis Duţu, Sebastian Necula, Andrei Bratosin, David Leaută, Patrick Badea, Alexandru Trifan, Petru Chiriţă, Andrei David, David Cărbunaru, Kati Metin.

Kinder a câştigat şi turneul rezervat grupei 2011. Echipa pregătită de profesorul Mihai Anghel a terminat la egalitate, 4-4, meciul cu Victoria Delta Tulcea, au marcat Metin, Roman, Chirovan şi Gagu şi a câştigat la scor următoarele două partide, 9-0 cu Sporting Galaţi, au marcat Gagu - 3, Tureac - 3 goluri, Roşioru, Ionescu, Panait şi 5-1 cu LPS Galaţi, au marcat Metin 2, Roşioru 2, Chirovan.

Lotul de jucători la grupa 2011: Kati Metin, Rareş Gagu, Darius Caţica, David Ionescu, David Panait, Nicolas Roman, Matei Tureac, Ianis Roşioru, Alexandru Chirovan.

La grupa 2012, Kinder Brăila, pregătită de Cristi Ichim, s-a clasat pe locul al treilea. Kinder a câştigat cu 3-1 meciul cu Sporting Galaţi. Au marcat Răzvan Giurgiu - 2, Şerban - 1, şi a pierdut cu 4-3 meciul cu ACSC Cazasu. Pentru locurile 3-4, Kinder Brăila s-a impus cu 5-2, în partida cu Luceafărul Brăila, Răzvan Giurgiu a reuşit “dubla”, celelalte goluri fiind înscrise de Şerban, Simion şi Mîndrilă.

Lotul de jucători la grupa 2012: Luca Gavrilă, Paul Budaş, Andrei Simion, Robert Stoica, Sergiu Arhip, Darius Mîndrilă, Vlad Popa,

Ştefan Chivu, Matei Grozea, Răzvan Giurgiu, Alin Şerban.

 

Pe podium, la “Junior Trophy”

 

La Panciu, Kinder Brăila a participat la o competiţie rezervată copiilor născuţi în 2012 însă lotul formaţiei pregătite de profesorul Florin Giurgiu a fost format din jucători mai mici cu un an. În grupa A, în primul meci, Kinder a trecut la scor, 7-1, de Foresta Vidra, partidă în care Răzvan Giurgiu a reuşit un hat trick, Lazăr a marcat 2 goluri, celelalte două reuşite fiind semnate de Grecu şi Stoica. Echipa brăileană a fost învinsă de Pumas Iaşi cu 3-0 şi s-a clasat pe locul al doilea. Kinder a pierdut cu 5-3 în semifinale, în faţa celor de la Kovaci Junior Panciu, golurile fiind marcate de Giurgiu, Mîndrilă şi Lazăr.

În finala mică, Kinder Brăila a învins-o cu 4-0 pe Junior Focşani, au marcat Răzvan Giurgiu 2 şi Silviu Grecu 2 şi s-a clasat astfel pe locul al treilea.

Lotul de jucători: Andrei Simion, Răzvan Giurgiu, Lazăr Sebastian, Darius Mândrilă, Robert Stoica, Silviu Grecu, Ştefan Chivu, Gabriel Anghel, Vlăduţ Popa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii