Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stancu vrea musai să joace tenis de tâmp

Şi ce tot atâta gălăgie pentru un sport de 2 lei, cum este dirt-track-ul, care nici măcar nume românesc nu are. O porcărie. Câţiva băieţi certaţi cu psihiatrii se urcă pe nişte biciclete cu motor şi freacă, frate, zgura de pe Stadionul Municipal, de parcă ar fi primit-o moştenire de la mă-sa! Ştii ceva, băi ăsta, care faci dirt-track? Ia du-te tu şi te dă la tine în faţa blocului cu trotineta ta motorizată, căci nu este dator domnu' Stancu să inhaleze toate noxele puturoase pe care le emană jegul tău pe două roţi.
Deci, după o săptămână infernală, în care numai el ştie câte sute de milioane şi-a mai îndesat în buzunare, vine şi domnu' Stancu să gonească ţânţarii cu racheta de tenis şi nu poate să se relaxeze din cauza unor mârlani care se dau cu motoreta. Păi, de asta nu l-am votat noi pe Adrian Năstase preşedinte? Ca să avem în continuare parte de abuzuri, ca oamenii de bine ai acestui oraş să ajungă în pragul depresiei pentru că nu pot avea parte de un tenis tare şi jucăuş?
Domnu' Stancu a fost elegant când le-a acordat răgaz încă o săptămână nebunilor care ridică praful de 2 metri cu dirtracu' lor cu tot. Eu dacă eram preşedinte de CJ le confiscam pe loc trotinetele, le puneam grămadă una peste alta în Centru şi le dădeam foc în direct, la o oră de maximă audienţă, ca să vadă toată lumea ce se întâmplă atunci când Stancu nu-şi poate juca tenisul în linişte. Iar dacă ăştia de la Obiectiv refuzau să vină să facă poze cu trotinetele arzând de vii şi să-mi ia mie declaraţii pentru prima pagină, le interziceam şi lor ziarul, pe motiv că nu dă pe ultima pagină informaţii despre bursa dolar-sticlă şi euro-borcan, să aflu şi eu dacă este sau nu indicat să fac plasamente în această perioadă! (Transplant de tenis)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii