Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stancu il numeste pe Cibu "batrinel autist, fosila si Gigi Contra"

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, s-a facut foc si para cind a auzit ca presedintele PNL, Constantin Cibu, il ameninta ca va cere sa fie luata zona Blasova din administrarea CJ. Stancu l-a facut in fel si chip pe Cibu ieri, in conferinta de presa, in care a explicat ca Blasova nu a fost amenajata inca in scop turistic, asa cum il acuza Cibu, nu pentru ca n-a vrut sau n-a fost capabil Consiliul Judetean, ci pentru ca dureaza foarte mult sa obtina aprobarile a fel de fel de foruri pentru documentatia ce trebuie intocmita, mai ales cea pentru Mediu: "Auzi, batrinelul asta chiar pierde vremea, sa-si vada de pescuitul lui si sa nu duca grija altora. Nu am facut nimic la Blasova pentru ca nu am avut toate aprobarile si inca nu e definitivata problema Mediului, s-a facut studiu de impact, s-au facut o gramada de documente, pentru care trebuie aprobare. Lacul este plin de peste, brailenii se duc acolo pentru ca am concesionat, iar contra unei taxe controlate de CJ, pot pescui. In ce priveste drumul, am facut magistrala si este mai rau decit inainte, pentru ca sint unii care nu inteleg ca acest drum sta pe o perna de apa, iar singura solutie cred ca este aceea de a lucra cu beton. Chiar am facut socotelile cu un drumar si ar costa circa 5 miliarde lei vechi un km de drum, este mai scump decit cel cu asfalt, dar durata de viata este mult mai lunga. Orice ban vom baga in Insula Mare, pentru drumuri, de acum inainte, va fi numai pe beton, pentru ca altceva nu tine, viata a demonstrat asta. Noi ne-am fi dorit mai mult decit domnul Cibu ca acolo sa se fi facut ceva si sintem pregatiti si pentru infrastructura, dar nu vom demara lucrarile decit atunci cind avem toate avizele, ca sa putem sa ne ocupam de apa, electricitate, canalizare, sa nu mai vorbim despre gaz metan. Sintem pregatiti sa incepem oricind treaba, sint 120 de loturi pentru inceput si vom continua cu lotizarea si cu licitatiile pe concesiune".
Stancu nu s-a multumit sa-l atace pe Cibu, ci l-a luat in primire si pe consilierul municipal PNL Petrica Popa, care si-a dat si el cu parerea, critic, despre ce nu s-a facut la Blasova: "Deci batrinelul de Cibu sa vorbeasca despre ce a facut el, nu despre ce crede el ca trebuia sa faca altii. Dar eu nu-i analizez activitatea lui Cibu acum... Ma bucur foarte mult ca am scapat de el si ca brailenii pot vorbi aceeasi limba intre administratiile municipala si judeteana. Acest Gigi Contra incapatinat, infumurat, le stia pe toate, el si cu vreo 3-4 acoliti de pe linga el, asa ca sa ne lase in pace. El si cu Popa Petrica, Popa fiind marele specialist in administratie... Sa se uite in oglinda inainte de a vorbi si daca au ceva de spus, sa-mi spuna mie. Nu, ca nu ma enervez, dar cind vezi cine face comentarii, Cibu si cu Petrica Popa... Unul e o fosila care trebuie sa se aseze pe malul Dunarii - sa nu moara pe malul Dunarii, Doamne - fereste, iar Petrica Popa... Din vinzator de flori nu poti face o analiza a unei administratii publice, cu siguranta. Ei sa-si rezolve problema lor, mai o taraba, mai o floare, asta e preocuparea lui. Si sa nu ma faca sa-i iau la analizat, sa nu sara altceva din ei!".
In final, presedintele CJ a explicat ca si daca ar vrea, Cibu si Guvernul nu pot sa ia Blasova inapoi, pentru ca legea nu o permite:
"Acest autist care traieste in lumea lui, nu i-e rusine sa spuna ca o sa ceara Guvernului sa ne ia inapoi lacul Blasova?! Numai unul care nu este brailean poate sa spuna asa ceva! Sa se duca la Alba Iulia lui si sa ne lase in pace! In primul rind, sa citeasca legislatia in vigoare, ca daca ar avea habar de ea, ar sti ca asa ceva este imposibil. A fost patru ani primar si habar n-are de lege, sa se puna la punct cu ea, inainte de a vorbi, de a minca bors, ca nu i se poate lua Consiliului Judetean lacul Blasova, fara acordul acestuia, pentru ca a intrat in patrimoniul judetului. Ce, sintem pe timpul nationalizarii?!"
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii