Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stancu: «Nu mai rezist să stau o lună în casă, să îi văd zi de zi faţa lu nevastă-mea»

În mod normal, o astfel de veste ar trebui să îl mulţumească pe orice inculpat aflat în pericol să ajungă în penitenciar. Şi asta pentru că, să fim serioşi, una este să fii închis între 4 pereţi la puşcărie, alături de alţi deţinuţi cu tatuaje îndoielnice, şi alta e să stai matale bine mersi acasă, să vezi un film bun, să bei un vin premiat etc.
Nu este însă şi cazul lui Bunea Stancu, care se pare că a avut deja o ieşire nervoasă în maşina poliţiei, imediat după ce a aflat verdictul conform căruia va sta consemnat la domiciliu (în vila sa) încă 30 de zile. "Să mă cac în ea de justiţie, că după ce că e oarbă, mai e şi proastă. Cum dracu să îmi dea, mă, încă 30 de zile de stat în casă, ăştia sunt nebuni la cap?!", ar fi început Bunea Stancu să turuie pe drumul de la Tribunalul Galaţi către vila sa din str. Rahova. După care, sub privirile impasibile ale poliţiştilor care îl supravegheau, acelaşi Bunea Stancu ar fi continuat monologul: "M-am săturat să îi văd zi de zi faţa lu nevastă-mea. Asta este de fapt adevărata pedeapsă, nu faptul că mi-au luat CJ-ul din mână sau că urmează să fiu executat silit pentru recuperarea prejudiciului creat. Păi, puneţi-vă şi voi în locul meu. Eu, care eram omu care veneam numai la 11 noaptea, şi atunci bine trotilat, de o vedeam pe nevastă-mea doar la sărbătorile legale, acum mă culc cu ea în faţă şi mă trezesc cu ea în faţă. Dar ce-am făcut, băi frate, am omorât pe cineva ca să primesc o astfel de pedeapsă?", s-ar fi plâns Gheorghe Bunea Stancu în maşina care îl aducea de la instanţă.
Există destule voci care acreditează ideea că Bunea Stancu nu ar mai rezista psihic şi o a treia lună acestui regim de detenţie la domiciliu şi că pentru a-l detensiona apropiaţii familiei vor să îi cumpere un manechin din cauciuc, de maxim 1,20 m înălţime, căruia să îi ataşeze un aparat foto. "Ne gândim că dacă va da zilnic măcar 20-30 de picioare în gură acestui manechin care va purta şi o vestă de ziarist, se va mai calma, căci tare surescitat mai este de la o vreme încoace", s-a destăinuit un apropiat al lui Bunea Stancu.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii