Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stadionul Municipal va gazdui toate competitiile importante din calendarul competitional la dirt track

Oficialitatile locale au acceptat, ieri, ca si in acest an sa se deruleze pe pista stadionului municipal toate competitiile de dirt track incluse in calendarul intern si international.
Astfel, simbata de la ora 17.00, si duminica dimineata, de la ora 10.00, vor avea loc primele etape ale Campionatului National de dirt track pentru seniori si juniori. La intreceri vor participa reprezentantii CSM-ului, Alexandru Toma, campionul national en titre si cistigatorul editiei 2007 a Cupei MACEC, Fanel Popa, vicecampion national, si bulgarul Milen Manev, iar clubul CSAT Bucuresti va beneficia de serviciile lui Marian Gheorghe, un alergator care vine special din Suedia, unde s-a stabilit cu familia, pentru aceasta competitie.
"Ca o recompensa pentru tot ce am facut pentru sportul brailean, am primit acceptul conducerii locale sa ne desfasuram calendarul competitional pe 2008. La acest sfirsit de saptamina avem etape de Campionat National iar saptamina viitoare etapa din Cupa MACEC. Pentru ca stadionul arata acum foarte bine si noi vom lua toate masurile ca sa-l protejam, la turnante vom instala pe gard prelate iar pe primele noua rinduri de scaune se vor pune huse de protectie. Sper ca publicul spectator sa inteleaga ca am facut eforturi mari pentru a derula calendarul competitional din acest an si sa vina in numar cit mai mare si sa se comporte civilizat la toate competitiile" a declarat Tinca Amza directoarea CSM-ului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii