Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stadionul Dinamo ar putea fi suspendat intre doua si patru etape pentru incidentele de la derbi

FC Dinamo ar putea evolua cu portile inchise intre doua si patru etape si ar putea primi o amenda intre 20.000 si 80.000 de lei, ca urmare a incidentelor de la partida cu Steaua, scor 1-1, contind pentru etapa a XIII-a a Ligii I, au declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, surse din cadrul FRF.
Comisia de Disciplina a FRF va analiza, miercuri, incidentele de la aceasta partida.
"In functie de ce scrie in raport, Dinamo risca o suspendare de minim doua etape si maxim patru si o amenda cuprinsa intre 20.000 de lei si 80.000 de lei. Se vor judeca atit aprinderea tortelor, cit si aruncarea acestora, dar si aruncarea altor obiecte", au declarat sursele citate.
De asemenea, sursa citata a mentionat ca Jandarmeria poate sa ceara FRF ridicarea dreptului de organizare a meciurilor de pe teren propriu ale gruparii dinamoviste, dar acest lucru nu ar mai conta in cazul in care Dinamo ar primi o suspendare de minimum doua etape din partea Comisiei de Disciplina.
Suporterii dinamovisti de la "Peluza Sud" au aruncat torte si petarde in sectorul rezervat sustinatorilor stelisti, iar la inceputul reprizei a doua, fanii de la "Peluza Catalin Hildan" au incendiat trei steaguri ale galeriei Steaua, capturate inaintea partidei. De asemenea, suporterii dinamovisti au aruncat cu diverse obiecte inspre teren.
Formatia Dinamo Bucuresti a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), derbiul disputat, simbata, pe teren propriu, in compania echipei Steaua, in etapa a XIII-a a Ligii I.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii