Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stadionul Chimia a devenit o bază decentă de pregătire

* “jungla” din jurul terenului principal a dispărut * a fost scos la lumină și terenul de tenis * vestiarul principal poate fi folosit * baia este prevăzută cu boiler pentru apă caldă * în aceste condiții au fost primiți jucătorii echipei Sportul Chiscani la reunirea lotului

 

Conform planificării, fotbalișții de la Sportul Chiscani s-au reunit la ora 15.30, la Stadionul Chimia. La primul antrenament din acest an au participat 12 jucători și anume, Ghițun, Ioniță,  Dobrin, M. Pascu, Zăgan, Giol, C. Pascu, Iordache, Sima, Stroe, Dobre și Chiosa care vine de la Dacia Bertești. Și George Capbun de la Bertești va ajunge la Sportul.

Până la finalul acestei luni, jucătorii vor mai efectua două antrenamente, miercuri și vineri, iar în februarie vor participa, tot pe plan local, la ședințe de pregătire zilnic, de luni până sâmbătă.

A fost programată deja și o “dublă” amicală cu Sporting Liești, meciurile urmând a se disputa pe 2 respectiv 6 februarie.

“Noi mergem în continuare pe un lot format din jucători din județul nostru. Noutăți sunt cei doi jucători de la Dacia Bertești, Chiosa și Capbun. Vrem să disputăm cât mai multe amicale, deja am stabilit o “dublă” cu Sporting Liești”, ne-a declarat Georgel Pascu.

La capitolul organizare lucrurile stau foarte bine. În acestă iarnă, Stadionul Chimia a căpătat o față nouă. Clădirea în care se află vestiarele și celelalte încăperi au fost renovate. Acoperișul a fost schimbat, cabina în care se echipează jucătorii a fost igienizată, baia poate fi utilizată, aceasta fiind prevăzută acum cu un boiler și arată decent. În interior s-a văruit și vopsit, clădirea în sine nu mai arată ca o dărăpănătură, ca atunci când a fost preluată de primăria Chiscani. De asemenea, a fost scos la lumină terenul de tenis, care fiind betonat, poate fi folosit de jucători în zilele ploioase în care nu pot intra pe terenul gazonat. Iar jungla din jurul acestui teren a dispărut, motiv pentru care jumătate din baza sportivă arată foarte bine.

“Am muncit toată iarna și mă bucur că această bază sportivă începe să arate decent. Am tăiat toți arbuștii din fața cabinelor, am acoperit clădirea, avem acum vestiare funcționale, baia a fost renovată cu dușuri noi, avem curent, avem un boiler pentru apă caldă. Muncim în continuare pentru că ne dorim ca această bază sportivă să redevină ceea ce a fost nu de mult. Suntem prinși deja pe lista de sinteză a subprogramului “Complexuri sportive” cu obiectivul de investiții “Construire bază sportivă TIP 1”, am făcut primii pași pentru realizarea finanțării proiectului pe care l-am propus C.N.I. și a fost aprobat. Sper ca în acest an să înceapă lucrările”, ne-a explicat Georgel Pascu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii