Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Staţiunea Lacu Sărat, atracţie pentru hoţi

Totul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, însă brăileanul i-a văzut pe hoţi pe plajă şi sâmbăta aceasta. Imediat, a alertat patrula de jandarmi din staţiune, care i-a şi reţinut pe suspecţi. Oamenii legii i-au identificat pe cei în cauză, C. Emilian de 22 ani şi S. Mariana, 16 ani, pe care i-au condus la sediul Postului de Jandarmi Lacu Sărat.

Persoanele suspecte de furtul telefonului mobil au fost predate lucrătorilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Pentru a preveni furturile "specifice" sezonului estival, jandarmii brăileni au câteva recomandări: "În perioada în care vă aflaţi la diferite ştranduri sau în alte locuri publice destinate relaxării şi distracţiei, nu lăsaţi bunurile personale nesupravegheate! În timpul deplasării, lăsaţi în permanenţă o persoană cunoscută, de încredere, care să supravegheze cu maximă responsabilitate bunurile dumneavoastră! Nu este indicat să purtaţi în locurile de agrement bijuterii sau alte bunuri de valoare ori sume mari de bani! În momentul în care parcaţi autoturismul personal, verificaţi cu mare atenţie dacă acesta a fost închis şi dacă toate geamurile acestuia sunt, de asemenea, închise! La fel de expuse sunt şi bunurile de mare valoare uitate la vedere în autoturismele cu care vă deplasaţi spre zonele de agrement", a atenţionat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei brăilene, plt. Sorin Neftode.
Categorie articol: 

Comentarii