Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Staţi la distanţă de 200 de metri de parlamentari!

Tupeul unor parlamentari ai noştri nu are limite. La ei, prostia, incultura şi lipsa de respect faţă de cei care i-au ales se simt de la distanţă. Tocmai de aceea, noi, muritorii de rând, ar trebui să stăm departe de ei şi de mirosul lor bolnăvicios de semianalfabeţi sau de schingiuitori ai limbii române. Mai mult decât atât, nu ar trebui să îi deranjăm pe politicienii cocoţaţi pe funcţii sau pe cei care sforăie în Parlament, cu niciun fel de întrebări. Nici măcar despre ultima carte citită. Cum altfel ar trebui să interpretez atitudinea unui deputat PSD, care susţine că jurnaliştii şi cetăţenii, adică fraierii care i-au votat, trebuie să stea la o distanţă de 200 de metri de parlamentari? Culmea tupeului în Parlament a fost înregistrată zilele trecute de fostul maistru Dumitru Gherman, ajuns deputat PSD, care şi-a dat arama pe faţă când o jurnalistă l-a întrebat ce carte a citit ultima dată şi, iritat la culme... a luat-o la rost ca la uşa cortului.

“Eu o iau ca şi un fel de un interogatoriu acuma, ce faceţi acum, un fel de testare, ca să demonstraţi că parlamentarii sunt inculţi, da? Că asta faceţi. Să vă distraţi…Dincolo, în Occident, presa, dacă bine ştiu, nu atacă parlamentarii, dar nici măcar cetăţenii, stau la o anumită distanţă. Aţi fost în Italia, la Roma, la parlament, acolo? Ştiţi la ce distanţă stau? La 200 de metri!” s-a dezlănţuit Gherman.

Să auzi, să vezi şi să nu crezi. Reacţia celui plecat de la şaibă, fost preşedinte al filialei Bihor al Partidului Socialist al Muncii, nostalgic după regimul comunist, dar care a înroşit vestul ţării cu trandafiri pesedişti a reuşit să mă deternime să spun, negru pe alb că DA, UNII PARLAMENTARI SUNT INCULŢI! Pentru cei care vor să mă contrazică, le recomand să asculte, dacă rezistă, doar o parte din discursurile miniştrilor din actualul Guvern, care au aruncat la coşul de gunoi sărmana limbă română! Şi acum, altă întrebare: cum adică dincolo, în Occident, presa şi cetăţenii, stau la o anumită distanţă, la 200 de metri de parlamentari?

Parlamentarii respectivi au lepră, au râie sau alte asemenea afecţiuni şi nu vor  să infecteze populaţia? La Roma, în Italia, sau pe unde a mai fost pesedistul Gherman, se măsoară distanţa dintre parlamentari şi prostime şi se calculează gradul de inteligenţă?

Personal, chiar cred că între asemenea specimene şi populaţia sărăcită de şacalii politici ar trebui să existe o distanţă. Dar, nu de 200 de metri. O distanţă de câteva gratii, după care să-şi lingă rănile şi să-şi ostoiască pornirile de mici sau de mari dictatori. Câteva gratii groase, după care Dragnea şi alaiul lui de pesedei şi alţii la fel ca ei să stea la o anumită distanţă de poporul ăsta blestemat şi furat de aproape trei decenii de incompetenţi de toate culorile politice. Şi totuşi, dacă mâncătorii de ciolan care au încălecat ţara cu incompetenţa şi cu incultura lor stau la o distanţă de 200 de metri de plătitorii de taxe şi de impozite, cum mai pot ei să îi manipuleze pe nostalgici şi să ne prostească pe cei care mergem la urne? Sau, în aceste condiţii, la ce distanţă ar trebui să stăm de trandafirii de pe buletinele de vot?
Categorie articol: 

Comentarii