Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spulberata de camion, pe Soseaua de Centura

O femeie de 33 de ani se zbate intre viata si moarte, cu craniul strivit, dupa ce autoturismul pe care il conducea a fost lovit in plin, ieri dimineata, in intersectia Sos. Focsani cu Sos. de Centura.
"In jurul orei 11.00, Domnica C., 33 ani, conducea autoturismul "Renault Symbol" nr. BR-92-COS pe Sos. Focsani, dinspre municipiu, catre Muchea, iar pe locul din dreapta se afla un barbat. La intersectia cu Drumul European 87, femeia a ignorat indicatorul "Stop" si a patruns in intersectie fara a se asigura. In acel moment, autoturismul a fost tamponat violent de autocamionul "MAN" nr. BZ-04-YZH, care tracta doua remorci si circula regulamentar dinspre Sos. Rm. Sarat catre Sos. Baldovinesti", ne-a declarat comisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere.
"Renault"-ul a fost tirit citiva metri si s-a facut armonica, soferita fiind strivita intre fiarele contorsionate. Pasagerul din dreapta Domnicai C. a scapat ca prin urechile acului, cu doar citeva julituri, insa femeia a fost transportata in stare critica la Spitalul Judetean si diagnosticata cu fracturi craniene.
Politistii au intocmit dosar penal, pentru elucidarea imprejurarilor evenimentului si au solicitat ca soferilor sa le fie recoltate probe de singe, pentru stabilirea alcoolemiei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii