Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spulberat pentru ca a traversat neregulamentar

Miercuri noapte, un barbat de 45 de ani din localitatea Valea Cinepii a fost izbit frontal de un autoturism, in timp ce traversa DE 584, printr-o zona in care nu exista iluminat public. In urma impactului violent, victima a ramas inconstienta pe sosea, iar familia acestuia s-a adunat intr-o clipa, protestind impotriva soferilor care trec in goana prin localitate, ignorind limita de viteza legala.
Sateanul fusese la crisma din sat, unde se cinstise cu prietenii, dupa care, pe innoptat, s-a hotarit sa plece acasa. Neatent, a traversat Drumul European 584 fara sa se asigure, sarindu-i in fata soferului unui autoturism care, din cauza intunericului, l-a vazut prea tirziu si nu l-a putut evita. "Era intuneric. A sarit fix de aici si a vrut sa traverseze. Va dati seama ca daca as fi putut sa-l evit, il evitam. Daca aveam viteza mare probabil ca nu mai apuca sa-l ia cu salvarea si sa-l duca la spital", a spus Daniel Paun.
Barbatul a fost luat in plin pe capota masinii si a fost aruncat pe sosea, unde a ramas nemiscat. Rudele sale, de etnie roma, au dat navala in strada, unde s-au luat cu miinile de cap cind l-au vazut pe barbat plin de singe. Sateanul a ajuns la spital, cu rani grave la cap si la membre, starea sa fiind totusi stabila. Politistii continua cercetarile, pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs accidentul. "La data de 31 octombrie, ora 19.30, Daniel Vasile P. (33 de ani) din comuna Clinceni, judetul Ilfov, in timp ce conducea autoturismul “Ford”, pe DE 584, in satul Valea Cinepii a surprins si accidentat usor pe localnicul Vanghele D. (45 de ani) care se angajase in traversare prin loc nepermis si fara sa se asigure. Victima a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale, iar soferul a fost testat cu aparatul etilotest si i s-au recoltat probe biologice de singe, in vederea stabilirii gradului de alcoolemie", ne-a precizat subinspector Jenel Sogor, purtator de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Categorie articol: 

Comentarii