Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani, urmărită din nou de neşansă

• formaţia din Chiscani a avut o prestaţie foarte bună, dar a fost învinsă cu 3-2 de CS Afumaţi • un gol marcat de oaspeţi în minutul 94

 

Echipa din Chiscani a avut o prestaţie foarte bună în partida cu CS Afumaţi, iar în teren nu a fost nicio diferenţă între echipa gazdă, locul al 11-lea şi cea vizitatoare, care cu un buget de Liga a II-a, se află pe locul al doilea şi speră să revină în cel de-al doilea eşalon fotbalistic al ţării. Este al doilea joc din acest an în care elevii antrenorului Adrian Baldovin sunt urmăriţi de ghinion, în meciul cu CSM Medgidia au fost egalaţi în minutul 90, acum au pierdut în urma unui gol care a venit în cel de-al patrulea minut de prelungire al reprizei a doua.

Sportul a deschis scorul în secunda 15, când Alin Radu l-a deschis pe dreapta pe Negru, acesta a centrat în faţa porţii şi Emanuel Moldoveanu a trimis mingea, cu capul, în plasa porţii apărate de Obretin. Putea fi 2-0 în minutul 3 după o fază identică: Negru a centrat din corner, mascat de fundaşii adverşi, Moldoveanu s-a trezit cu mingea la picior şi a fost deposedat, in extremis, de Stancu, mingea a ajuns la Adamache, iar acesta a şutat-o razant cu vinclul din dreapta al porţii oaspeţilor.

La primul contraatac, CS Afumaţi a restabilit egalitatea prin Alin Zaharia, 1-1, în minutul 11. Sportul Chiscani a dictat ritmul partidei şi a mai irosit două mari ocazii de gol, prima în minutul 14, când Adamache a centrat din lovitură liberă, Moldoveanu a prelungit mingea, cu capul, spre Preda, care, din cădere, a şutat la poartă, însă, atent, Obretin a evitat golul. Moldoveanu a mai ratat o şansă de gol în minutul 40 şi cum ocaziile se răzbună, două minute mai târziu oaspeţii au obţinut un penalty, pe care l-a transformat Răzvan Avram şi, contrar cursului jocului, CS Afumaţi conducea cu 2-1 la pauză.

Sportul Chiscani a început foarte bine repriza a doua şI, la 10 minute de la reluare, Alin Radu a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă a oaspeţilor, Emanuel Moldoveanu a transformat lovitura de la 11 metri şI scorul a redevint egal, 2-2. La centrarea lui Bălan (min. 76), Alin Radu a trimis mingea spre poartă, dar Obretin a avut din nou un reflex salvator. În replică, pe contraatac, oaspeţii puteau la rândul loc să treacă în avantaj numai că mingea şutată de Buduroi (min. 84) a lovit bara. Pe final s-a jucat pe contre, în minutul 87 Victor Mihai a şutat în plasa laterală, iar în mintul 94, Avram a marcat pentru CS Afumaţi. Partida se putea încheia la egalitate, dar la ultima fază Zaharia a irosit o mare şansă de gol şi CS Afumaţi a câştigat cu 3-2 la Chiscani.

Sportul Chiscani: Popescu – Bălan, Preda, Boga, Sima (min. 19: Cristea) – Mihai, Adamache (min. 52: Honea), Moldoveanu, Enache (min.60: Iordache) – Negru (min. 77: Zaharia), A. Radu.
Categorie articol: 

Comentarii