Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani s-a impus în prelungiri, cu 3-2, la Victoria Traian

• Gigel Costache a parafat victoria echipei vizitatoare în cel de-al treilea minut de prelungire al părţii secunde • Constandache a apărat un penalty în prima repriză

 

Întâlnirea dintre ultimele două clasate din Seria a II-a a Ligii a III-a a fost una de luptă, fiecare dintre cele două combatante dorindu-şi cu ardoare victoria, iar acest lucru a generat o partidă frumoasă, cu ocazii de o parte şi de alta. Iar brigada de arbitri formată din Mădălin Dicu, Gabriel Răduţă şi Octavian Ciorescu, toţi din Prahova, a arbitrat bine acest joc.

Per ansamblu, Sportul Chiscani a fost superioară la capitolul posesie a mingei şi al ocaziilor de gol şi a meritat cele trei puncte puse în joc, deşi victoria oaspeţilor s-a produs în cel de-al treilea minut de prelungire al reprizei a doua.

Chihaia (min. 1) şi Mihai Popa (min. 4) au semnat primele două ocazii ale meciului. Pe lista ratărilor şi-a trecut apoi numele şi Vali Dumitrana (min. 14). Două minute mai târziu, oaspeţii au reclamat un penalty la Pârlog, însă, aflat pe fază, arbitrul a lăsat jocul să continue. Sportul Chiscani a continuat să atace careul advers, iar în minutul 24 a deschis scorul. Plecat într-o cursă personală din propria jumătate de teren, Bălan a fost faultat la marginea careului advers, iar Gigel Costache a trimis mingea, pe lângă zid, la colţul lung şi a deschis scorul. Pe fondul dominării echipei vizitatoare, pe contraatac, gazdele au obţinut un penalty, dar Constandache (min. 39) a intuit colţul şi a parat mingea şutată de Pârliţeanu.

Repriza a doua a început cu două ocazii ratate de Omer Vlad şi cu o minge trimisă de Techiu în transversală. Echipa gazdă putea să egaleze în minutul 67 dar Constandache a avut o nouă paradă în faţa lui Mocanu. Trei minute mai târziu, după o acţiune frumoasă de atac a oaspeţilor, Costache a centrat pe colţul lung, Dumitrana a recentrat în faţa porţii, iar Sorin Techiu a marcat şi Sportul Chiscani şi-a dublat avantajul. Victoria Traian nu a renunţat la luptă şi, profitând de relaxarea echipei vizitatoare, a restabilit egalitatea după golurile marcate de Costel Boitaş (min. 73) şi Paul Olmazu din penalty, în minutul 81. Antrenorul Georgel Pascu a făcut o mutare inspirată, l-a introdus în atac pe Moroianu, acesta a scos o lovitură liberă în minutul 93, iar Gigel Costache a şutat în vinclul porţii gazdelor şi a tranşat victoria în favoarea echipei Sportul Chiscani.

 

Victoria Traian: Vasilache – Postolea (min. 77: Martinescu), Boitaş, Tureac, C. Ion – Barbu (min. 46: Leu), Pârliţeanu, Mocanu, Alpărean – P. Olmazu, M. Popa (min. 64: Neagu).

Sportul Chiscani: Constandache – Bălan, Milea, Pârlog, Dumitrana – Costache – M. Pascu (min. 11: Pană), Chihaia, Ndigwe (min. 65: L. Boariu), Vlad (min. 71: Crăciun) – Techiu (min. 86: Moroianu)
Categorie articol: 

Comentarii