Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani revine după un sezon în Liga a III-a

* formaţia pregătită de Georgel Pascu s-a clasat pe primul loc la mini-turneul la care au mai participat reprezentantele judeţelor Vrancea şi Galaţi * în ultimul meci, Sportul Chiscani a remizat, 0-0, cu Avântul Valea Mărului

 

 

 

După numai un singur sezon în Liga a IV-a, Sportul Chiscani revine în Liga a III-a după ce a câştigat mini-turneul de promovare, competiţie care s-a desfăşurat la Râmnicu Sărat şi la care au mai participat campioanele judeţelor Vrancea şi Galaţi.

Formaţia din Chiscani a câştigat cu 4-3, miercurea trecută, meciul cu Victoria Gugeşti, iar duminică după-amiază a disputat finala cu Avântul Valea Mărului. După un joc specific de calificare, partida s-a încheiat nedecis, 0-0. Sportul Chiscani a avut două ocazii în debutul primei reprize, prima în minutul 3, când Andrei Crăciun, după ce a driblat doi adversari, a şutat de la 25 de metri numai că mingea a ocolit poarta apărată de Olaru, cea de a doua în minutul 9, însă nici Sergiu Simion nu a reuşit să cadreze mingea pe spaţiul porţii.

La fel de prudent s-a jucat şi în repriza a doua, una în care fiecare formaţie a avut câte o şansă de gol. După o acţiune de contraatac, Hilohe a şutat de la marginea careului mare dar Constandache a prins mingea. Replica Sportului a venit în minutul 62. Crăciun a recuperat mingea la marginea careului advers, a şutat la poartă dar Olaru a reuşit o paradă salvatoare. Până la finalul timpului regulamentar de joc nu s-a mai întâmplat nimic semnificativ în teren, iar meciul s-a încheiat nedecis, 0-0. Un rezultat în urma căruia Sportul Chiscani, cu 4 puncte acumulate şi cu un golaveraj superior, s-a clasat pe primul loc în mini-grupă şi implicit şi-a asigurat promovarea directă în Liga a III-a.

Pentru că Federaţia Română de Fotbal a stabilit o serie de criterii privind calificarea în Liga a III-a, de pe locul al doilea, s-a trecut la executarea loviturilor de departajare, de la 11 metri.

Capitol la care Avântul Valea Mărului s-a impus cu 5-4. Pentru Avântul au marcat Octavian Moise, Mădălin Hilohe, Alexandru Perju, Lucian Ignat, Mădălin Blănaru şi a ratat Andei Frunză, iar pentru Sportul Chiscani au înscris Cristian Pascu, Iulian Giol, Marian Bolozan, Costin Dobrin şi au ratat Marian Iordache şi Sorin Techiu.

Jucătorii de la Sportul Chiscani au o săptămână de vacanţă, iar de luni, 17 august, încep pregătirile în vederea sezonului competiţional 2020-2021 al Ligii a III-a.

 

Sportul Chiscani: Constandache – Iordache, Ioniţă, Dobrin, Giol – Crăciun (min. 63: G. Ion), Chihaia, Pascu, Pârlițeanu – V. Gheorghe (min. 78: Techiu), Simion (min. 69: Bolozan). Rezerve neutilizate: Ghiţun, Stroe.

Avântul Valea Mărului: Olaru - Iancu, Morogan, Moise, Hilohe - Țuiu, Ignat, Chiriac, Manea - Perju, A. Frunză.

Pe lista de rezerve au mai fost Blănaru, Popa, Teleagă, S. Frunză, Mohoriţă, Morogan, Țâmpău.

 

 

 

 

 

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii