Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani a remizat, 1-1, la CSM Râmnicu Sărat

• amicalul a fost spectaculos, cu multe ocazii de poartă • echipa din Chiscani a condus până în minutul 79 şi a ratat trei mari ocazii de gol în finalul partidei

 

Sprtul Chiscani a remizat, 1-1, sâmbăta trecută în deplasare la CSM Rm. Sărat, după ce până în minutul 79 a condus cu 1-0. Pe ansamblu, meciul a fost unul viu disputat cu multe situaţii de poartă.

După o perioadă scurtă de tatonare, au urmat 15 minute bune de joc ale echipei din Chiscani, dar la centrarea lui Negru, Munteanu a şutat plasat însă portarul Mihăescu a evitat golul, a urmat un şut al lui Alin Radu şi după alte trei minute Varea a centrat din lovitură liber, iar Preda a reluat mingea, cu capul, peste transversală.

Echipa gazdă a mai irosit o şansă de gol în minutul 25, prin Ignat.

Conform cursului jocului, în minutul 30 Sportul Chiscani a deschis scorul, Munteanu a şutat la poartă, Mihăescu a respins până la Mihai care a trimis mingea în plasă. Negru putea dubla avantajul oaspeţilor în minutul 37 însă portarul Mihăescu a ieşit la marginea careului şi a degajat mingea în aut. CSM Rm. Sărat ar fi putut restabili egalitatea la ultima fază a primei reprize, când Sava a trimis mingea sub transversală însă portarul Sportului a reţinut-o în doi timpi.

Primul sfert de oră al reprizei secunde a fost controlat de echipa gazdă care a avut şi câteva ocazii de gol dar Bobe (min. 48) a trimis mingea în bară, Croitoru (min. 55) a şutat pe lângă poartă, iar în minutul 59 Popescu a ieşit şi a degajat mingea urmărită de Tigoianu.

Sportul Chiscani a echilibrat jocul şi, în minutul 72, putea să-şi majoreze avantajul, Enache a trimis o disgonală, iar Negru, din voleu, a trimis mingea pe lângă vinclu.

În minutul 79, după o acţiune personală, Bobe a şutat la colţul lung şi a restabilit egalitatea, 1-1. Finalul amicalului a fost controlat de formaţia din Chiscani care a irosit trei mari ocazii de gol prin Iordache (min. 78), Zaharia (min. 85) şi Gavrilă (min. 89), cu menţiunea că ultimii doi s-au aflat faţă în faţă cu portarul gazdelor.

La Sportul Chiscani au evoluat doi mijlocaşi veniţi în probe, Bogdan Brăiescu, un jucător care a evoluat la FCM Bacău, Aerostar, CSM Roman şi Enache, fostul jucător al echipei CS Făurei.

Sportul Chiscani: Streche (min. 46: Popescu) – Varea (min. 46: G. Bălan), Boga, Preda, Sima (min. 46: B. Dumitru) – Mihai (min. 46: Enache), Chihaia (min. 46: Brăiescu), Honea, A. Radu (min. 63: Gavrilă) - Munteanu (min. 46: Iordache), Negru (min. 46: Zaharia).

CSM Rm. Sărat: Mihalache – Chivu, Sava, Tîrâlă, Roşca – Croitoru, Bodoc, Ignat, B. Bălan – Bobe, Lungoci. În repriza a doua au mai intrat Tigoianu, Florea, Creţu, Roşca, Dobre, Burlacu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii