Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani a plecat ieri la Slănic Moldova

• 20 de jucători efectuează acest cantonament montan • în perioada 1-12 februarie conducerea clubului va căuta să perfecteze şi câteva partide amicale cu echipe din zonă

 

Ieri dimineaţă, la 8.30, lotul echipei Sportul Chiscani a plecat la Slănic Moldova pentru un cantonament montan care se va încheia pe 12 februarie. Au făcut această deplasare 20 de jucători şi anume portarii Constandache, Ghighimoc, Turiac, fundaşii Bălan, Boga, Preda, Dumitrana, Milea, Mădălin Pascu, Pârlog, mijlocaşii Iordache, Costache, Chihaia, Pană, Ndigwe, Vârlan, Căldăraru şi atacanţii Marius Coman, Cristian şi Crăciun. Ieri după-amiază, Georgel Pascu şi Emmanuel Ndigwe au condus primul antrenament.

Din lot fac parte şi Claudiu Boariu şi Omer Vlad însă aceştia au probleme de sănătate, primul este în recuperare după o accidentare mai veche la genunchi, iar Vlad va merge în Italia pentru investigaţii.

În perioada 1-12 februarie jucătorii îşi vor “încărca bateriile” pentru retur, dar vor susţine şi câteva partide de verificare cu echipe din zonă.

“Acest cantonament montan este important pentru noi în perspectiva returului când fiecare meci va fi pentru noi ca o finală în lupta pentru evitarea retrogradării. Cum ne vom pregăti la Slănic Moldova se va reflecta în rezultatele din campionat. În perioada care va urma va fi greu, dar avem asigurate toate condiţiile pentru un cantonament reuşit. Vor fi şi trei antrenamente pe zi şi toate se vor încheia seara cu o recuperare în bazin. Am discutat cu mai multe echipe din zonă, dacă vremea va ţine cu noi sper să putem juca două - trei partide amicale”, ne-a declarat Peorgel Pascu, preşedintele clubului Sportul Chiscani.
Categorie articol: 

Comentarii