Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani a pierdut la scor, 4-1, la AFC Odorheiu Secuiesc

Huţu a fost eliminat şi formaţia vizitatoare a jucat 40 de minute în inferioritate numerică

 

Sportul Chiscani a fost învinsă la scor de ultima clasată, AFC Odorheiu Secuiesc, însă victoria gazdelor s-a conturat abia în ultimele zece minute ale partidei. Susţinută discret de arbitrul de centru care i-a acordat uşor un penalty, echipa gazdă a preluat conducerea în minutul 15, graţie reuşitei de la punctul cu var a lui Denemy. Oaspeţii au încercat să echilibreze jocul şi în mare parte au reuşit însă tot AFC Odorheiu Secuiesc a profitat de o gafă a defensivei adverse şi Samboke (min. 29) a dublat avantajul echipei gazdă. La cinci minute de la reluare Huţu a primit cel de-al doilea cartonaş galben şi a plecat la cabine însă chiar şi în inferioritate numerică Sportul Chiscani a reuşit să reducă din diferenţă prin Liviu Boariu. Pe finalul meciului gazdele au mai înscris de două ori prin Balint (min, 82) şi Fodor (min. 90) iar AFC Odorheiu Secuiesc s-a impus la scor în faţa celor de la Chiscani. “Am făcut un joc foarte slab, nu ne-a ieşit nimic, sper să ne revenim repede pentru că ne aşteaptă două jocuri cu echipe din fruntea clasamentului”, a declarat antrenorul Georgel Pascu.

Marţi de la ora 15.00, Sportul Chiscani joacă pe teren propriu cu AFC Csikszereda Miercurea Ciuc, echipă aflată pe locul al doilea în Seria întâi.

 

Sportul Chiscani: Tudor – C. Boariu (min. 46: L. Boariu), Ioniţă, Pârlog, Zărnescu •min. 80: Cireaşă) – Chihaia, Costache, Bogoş (min. 48: V. Durbacă) - Huţu, Stângaciu, Techiu (min. 48: Smeu).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii