Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani a pierdut cu 7-0 în deplasarea de la Avântul Valea Mărului

a fost cea mai severă înfrângere din Liga a III-a • Zărnescu a fost eliminat, Tudor a fost accidentat, iar echipa din Chiscani a încheiat partida în 9 jucători • sâmbătă, de la ora 17.00, Sportul Chiscani va juca pe teren propriu cu AFC Odorheiul Secuiesc

 

Miercuri, în etapa a 21-a a Ligii a III-a, Sportul Chiscani a avut cea mai slabă evoluţie din această ediţie de campionat şi a pierdut la scor, 7-0, pe terenul unei alte formaţii nou promovate, Avântul Valea Mărului. Echipa vizitatoare a controlat jocul în primele 20 de minute, însă şi-a creat o singură ocazie de gol, în minutul 2, când Techiu a fost faultat în marginea careului gazdelor şi a obţinut o lovitură liberă, dar Zărnescu a trimis mingea peste transversală. Într-un interval de zece minute echipa gazdă a marcat trei goluri. Ionuţ Cristian a deschis scorul în minutul 32, iar două minute mai târziu Gârleanu a dublat avantajul gazdelor. La acest scor Claudiu Boariu putea reduce din diferenţă, însă mingea şutată de el a lovit bara din dreapta a porţii apărate de Chiriţescu. Tot Cristian a stabilit, încă din minutul 42, scorul primei reprize, 3-0, pentru Avântul Valea Mărului.

La trei minute de la reluare Mucuţă a pasat greşit, mingea a ajuns la Frunză, acesta a centrat în faţa porţii şi Gârleanu a marcat pentru 4-0. În minutul 52 Huţu l-a faultat în suprafaţa de pedeapsă pe Gârleanu, iar Bogoş a transformat lovitura de pedeapsă ducând scorul la 5-0. La acest scor Gigel Costache a fost la un pas de golul de onoare, însă mingea şutată de el de la 16 m a şters transversala. La faza imediat următoare Anăstăsie a înscris cel de-al şaselea gol al gazdelor. În minutul 71 Sportul Chiscani a rămas în inferioritate numerică după ce Zărnescu a primit direct cartonaşul roşu pentru un fault în calitate de ultim apărător. Scorul final al partidei, 7-0, pentru Avântul Valea Mărului a fost stabilit de Robert Cârjă, în minutul 75. Cu zece minute înainte de finalul partidei portarul George Tudor a fost faultat de un jucător advers şi nu a mai putut continua jocul şi, cum echipa sa efectuase toate modificările, în poartă a intrat Gigel Costache.

Până la finalul partidei nu s-a mai întâmplat nimic deosebit, iar Sportul Chiscani a suferit cea mai severă înfrângere din Liga a III-a.

Sâmbătă, de la ora 17.00, în cadrul etapei a 22-a, Sportul Chiscani va juca pe teren propriu cu AFC Odorheiul Secuiesc

 

Sportul Chiscani: Tudor – Bălan (min. 72: Mirescu), Pârlog, C. Boariu, Cireaşă (min. 32: Costache) – Chihaia, Bogdan, Huţu, Zărnescu – Mucuţă (min. 65: Chiriac), Techiu (min. 85: Bordei).
Categorie articol: 

Comentarii