Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani a pierdut cu 1-0 la CSM Bacău şi a coborât pe locul al 9-lea în clasament

• Sportul a controlat meciul în repriza a doua dar nu a avut om de gol

 

Sportul Chiscani a pierdut cu 1-0 în etapa a 7-a la CSM Bacău, cea mai tânără formaţie a Seriei a II-a. O echipă care a avut ca titulari 5 jucători născuţi în 2000 şi 2 născuţi în 2002. Meciul a avut două părţi distincte, prima repriză a fost controlată de CSM Bacău, cea de a doua de Sportul Chiscani. În partea a doua a întâlnirii, formaţia vizitatoare şi-a creat ocazii de gol dar nu are un atacant care să fructifice pasele primite din linia mediană, în timp ce echipa gazdă a beneficiat de un penalty, primit cadou, dar Strat a aratat.

Singurul gol al partidei s-a marcat în minutul 15. Nicodim a centrat în faţa porţii şi Ovidiu Toma a trimis mingea la colţul scurt, la firul ierbii şi CSM Bacău conducea cu 1-0.

Putea fi 1-1 în minutul 25 dar portarul gazdelor, Stratulat, a reuşit să scoată de sub transversală mingea şutată de la marginea careului de Cristian Pascu.

Pe fondul dominării formaţiei din Bacău, Sportul Chiscani a reuşit să obţină un corner pe contraatac, Sima a centrat în careu dar mingea reluată cu capul, de Stroe, a trecut peste transversală.

În repriza a doua echipa din Chiscani a fost superioară adversarei la capitolul posesie a mingei şi în minutul 68 şi 70 ar fi putut să egaleze însă Vartolomei şi Sima şi-au trecut numele doar pe lista ratărilor. La şutul lui Sima o paradă salvatoare a venit însă din partea portarului Stratulat.

În minutul 78, CSM Bacău a primit o lovitură de la 11 metri dar Strat a ratat şi meciul s-a încheiat cu victoria la limită, 1-0, a echipei din Bacău. După această înfrângere Sportul Chiscani a coborât pe locul al 9-lea, penultimul al Seriei a II-a a Ligii a III-a.

Sportul Chiscani: Tunea – Iordache, M. Pascu, V. Baciu, Sima – Chihaia – C. Pascu, Giol (min. 46: Huţu), Stroe (min. 46: Vortolomei), Ciocan – V. Gheorghe.

 

Rezultatele înregistrate în etapa a 7-a:

Viitorul Ianca - Sporting Lieşti 4-2

CSM Focşani - Avântul Valea Mărului 0-1

CS Făurei - CSM Râmnicu Sărat 1-0

CSM Bacău - Sportul Chiscani 1-0

Dacia Unirea Brăila - Suporter Club Oţelul Galaţi 3-2
Categorie articol: 

Comentarii