Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani a peirdut la scor de neprezentare, 3-0, la Sporting Lieşti

• a fost a patra înfrângere consecutivă pentru formaţia din Chiscani • după zece etape, Sportul se află pe ultimul loc în Seria a II-a

 

Sportul Chiscani a început bine ambele reprize în deplasarea de la Sporting Lieşti, din etapa a 10-a a Ligii a III-a, însă a pierdut în final cu 3-0, după ce la pauză a fost condusă cu 2-0. După acest al patrulea eşec consecutiv în care a primit 17 goluri şi nu a marcat niciunul, formaţia din Chiscani se află pe locul al 10-lea, cu doar 5 puncte. 

După un sfert de oră în care a jucat de la egal la egal cu adversara sa, Sportul Chiscani a primit primul gol în minutul 18 în urma unui penalty transformat de  Andrei Mihu. O lovitură de pedeapsă uşor acordată de centralul constănţean Cirian Lică. Sporting a controlat ostilităţile în teren şi în minutul 30 şi-a dublat avantajul, 2-0, în urma unui gol marcat de Dănăilă, acesta fiind şi rezultatul înregistrat pe tabelă după primele 45 de minute.

Formaţia din Chiscani a lăsat impresia că poate marca în acest meci, însă cu toate că a avut în câteva rânduri iniţiativa, nu a reuşit să facă acest lucru nici în repriza a doua. În schimb, fără să forţeze, Sporting a mai înscris odată în minutul 65 prin Dănăilă. Mingea putea fi reţinută de Tunea, dar a fost deviată spre propria poartă de Iordache, astfel că portarul Sportului nu a putut interveni.

Sportul Chiscani: Tunea – Iordache, Ioniţă, V. Baciu, Sima – Giol (min. 70: Dobre), C. Pascu -  Vortolomei (min. 46: G. Ion), Crăciun, Ciocan (min. 70 V. Gheorghe) - Bolozan (min. 46: Stroe).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii