Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani o scoate pe Axiopolis Cernavodă din cursa pentru Liga a II-a

• cu antrenorul  Emmanuel Ndigwe în teren, Sportul a remizat, 0-0, cu echipa de pe locul al treilea • a fost unul dintre cele mai frumoase meciuri disputate în acest campionat la Chiscani

 

În jur de 250 de iubitori ai sportului rege au asistat vinerea trecută la unul dintre cele mai frumoase meciuri care s-au disputat în acest retur la Chiscani, un joc în care Sportul antrenat de Emmanuel Ndigwe a dat o replică foarte bună adversarei sale din etapa a 21-a, Axiopolis Cernavodă, formaţie aflată pe locul al treilea în clasament. Egalul consemnat la finalul partidei, 0-0, este rezultatul corect în această partidă, însă el o scoate definitiv pe Axiopolis din cursa pentru accederea în Liga a II-a. Echipa gazdă a obţinut un punct mare cât o victorie şi a urcat pe locul al 10-lea în clasamentul Seriei a II-a.

Cu doar două puncte mai puţin decât ocupantele primelor două locuri, Axiopolis Cernavodă a venit la Chiscani convinsă că va câştiga şi va putea continua cursa pentru promovarea în Liga a II-a. Însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de la Chiscani, acolo unde echipa gazdă a demonstrat că poate juca de la egal la egal cu orice adversară în acest retur de campionat.

Meciul a început cu un contraatac rapid al oaspeţilor, Marius Fotescu a intrat în careul gazdelor şi, de la colţul careului de 6 m, a şutat la poartă însă Constandache a deviat mingea în corner. În minutul 13 Emmanuel Ndigwe a interceptat mingea la marginea careului advers, a driblat portarul dar a întârziat momentul şutului, a încercat apoi să centreze în faţa porţii, însă apărătorii de la Axiopolis au înlăturat pericolul. Sportul Chiscani a beneficiat de o lovitură liberă în minutul 22, însă Constandache a trimis mingea puţin peste transversală. Partida a avut ritm, iar şase minute mai târziu Axiopolis a avut şansa de a marca, Mihalache a pătruns în careul gazdelor pe dreapta, a şutat la colţul scurt însă din nou Constandache a fost la post. În minutul 33, Costache l-a pus într-o situaţie favorabilă pe Ndigwe, care, după ce a driblat un adversar, a trimis mingea foarte aproape de vinclul porţii apărate de Puia.

Şi în repriza a doua s-a jucat într-un ritm alert, însă ambele formaţii au stat foarte bine în teren astfel că prea multe situaţii de poartă nu au fost. Creţu (min. 68) şi Leonard Gheorghe (min. 70) au încercat să-l surprindă cu şuturi de la distanţă pe Constandache, însă portarul gazdelor a avut de fiecare dată soluţii. În minutul 72, după un corner al gazdelor, Vârlan a avut golul în vârful bocancului dar a şutat exact pe direcţia acestuia. Sportul Chiscani a încercat să dea lovitura pe final, a asaltat careul oaspeţilor, şi-a mai creat o ocazie de a înscrie, în minutul 89 când mingea a ajuns la Ionuţ Cristian, dar acesta, talonat de un adversar, a şutat slab şi partida s-a încheiat nedecis, 0-0.

 

Sportul Chiscani: Constandache – Iordache, Preda, Pârlog, Bălan (min. 92: M. Pascu) – Căldăraru, Costache (min. 86: Vlad) – Crăciun (min. 72: Vârlan), Chihaia, Ndigwe (min. 81: Coman) – Cristian.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii