Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani, la primul succes în actuala stagiune a Ligii a III-a

• Andrei Crăciun a marcat golul victoriei, 1-0, în deplasarea de la Avântul Valea Mărului

 

Formaţia din Chiscani a spart gheaţa şi a obţinut prima victorie din acest tur de campionat, 1-0, în deplasarea de la Avântul Valea Mărului. Meciul dintre cele două nou promovate a fost la discreţia echipei din Chiscani. Echipa gazdă a irosit o mare ocazie în minutul 3 după care au urmat ratările în tabăra Sportului. În prima repriză, pe lista ratărilor şi-au trecut numele Ciocan (min. 13, 26, 40) şi Viorel Gheorghe (min. 42). Însă cea mai mare ratare i-a aparţinut lui Cristi Pascu. Mijlocaşul echipei Sportul Chiscani a irosit un penalty în minutul 44.

Avântul Valea Mărului a beneficiat de o lovitură liberă în minutul 50, în urma căreia unul dintre jucătorii gazdelor a trimis mingea în transaversală. Zece minute mai târziu Andrei Crăciun a driblat doi adversari şi, de la 18 metri, a trimis mingea în vinclul porţii gazdelor şi Sportul Chiscani conducea cu 1-0. Acesta a fost şi scorul final iar formaţia din Chiscani a urcat pe locul al 8-lea.

“Am spart gheaţa şi am obţinut prima victorie. Am controlat acest meci pe care puteam să-l câştigăm la scor, dar tot atât de bine l-am fi putut pierde dacă gazdele marcau în minutul 3. Consider că raportat la evoluţia noastră din primele trei etape meritam mai multe puncte”, ne-a declarat Georgel Pascu, antrenorul echipei Sportul Chiscani.

Sportul Chiscani: Tunea – Iordache (min. 89: Zăgan), M. Pascu, V. Baciu, Sima – Chihaia – A. Crăciun, Giol (min. 46: Vartolomei), C. Pascu (min. 89: Simion), Ciocan (min. 89: Stroe) – V. Gheorghe (min. 60: Huţu).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii