Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani, la patru minute de o victorie mare

• Emanuel Moldoveanu, MVP-ul partidei, a deschis scorul în minutul 27 • Coman şi Alin Radu au ratat două mari ocazii pentru formaţia gazdă • Hristu Chiacu a marcat pentru oaspeţi în minutul 86 şi partida Sportul Chiscani – CS Tunari s-a încheiat la egalitate, 1-1

 

Formaţia din Chiscani a avut o evoluţie bună în faţa unei adversare, CS Tunari care are în componenţă fotbalişti cu experienţa primului eşalon şi a fost la doar patru minute de o victorie pe care o merita. Iar, dacă ţinem cont de raportul marilor ocazii, Sportul Chiscani trebuia să câştige la o diferenţă confortabilă.

În condiţiile în care vântul a bătut în rafale, echipa pregătită de Adrian Baldovin a combinat la firul ierbii, în timp ce echipa vizitatoare a mizat pe mingi lungi trimise spre cele două vârfuri, acţiuni uşor de anihilat de apărătorii echipei Sportul.

Marius Coman (min. 9) a irosit prima situaţie de poartă a meciului după o centrare, din lovitură liberă, a lui Bogdan Dumitru. Replica celor de la CS Tunari a venit în minutul 14, tot dintr-o fază fixă, oaspeţii au beneficiat de o lovitură liberă, Stoica a trimis mingea peste zid, la rădăcina barei, însă Popescu a deviat-o în corner.

Sportul Chiscani a controlat jocul şi după un şut al lui Moldoveanu (min. 16), urmat de o intervenţie salvatoare a portarului Dorian Perianu, perioada de dominare a echipei gazdă concretizându-se în minutul 27, când Emanuel Moldoveanu a pătruns în dribling în careul oaspeţilor şi a şutat la colţul lung pentru 1-0. Putea fi 2-0 pentru gazde la pauză, dar Marius Coman nu a ajuns la mingea trimisă de Moldoveanu.

În minutul 43, CS Tunari a marcat, însă reuşita lui Stoica a fost anulată de arbitrul de centru deoarece jucătorul echipei vizitatoare a trimis cu mâna mingea în poartă. Motiv pentru care acesta a văzut şi cartonaşul galben.

Formaţia gazdă a evoluat cu aceeaşi dezinvoltură şi în repriza a doua, iar în minutul 56, Moldoveanu a şutat la poartă, însă din nou Perianu a avut un reflex salvator.

Pe contraatac formaţia vizitatoare putea restabili egalitatea în minutul 57, însă Marius Bâtfoi a şutat, de la 7-8 metri, din poziţie centrală, pe lângă poartă.

Sportul Chiscani putea să-şi dubleze avantajul în minutul 72, dar Coman, rămas singur cu Perianu, a şutat pe jos iar portarul oaspeţilor a reuşit, in extremis, să evite golul. Cinci minute mai târziu, Sportul Chiscani şi-a mai creat o mare ocazie de gol, Iordache a trecut de ultimii doi apărători dar nu a mai putut controla mingea, aceasta a ajuns la Alin Radu care a şutat slab şi Perianu a reţinut mingea. Şi, cum de obicei ocaziile se răzbună, la o fază care nu anunţa nimic deosebit, Hristu Chiacu a marcat în minutul 86 şi partida s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Sportul Chiscani a evoluat îninferioritate numerică în ultimele 7 minute, după ce Bălan a primit cel de-al doilea cartonaş galben şi a fost trimis la cabine.

 

Sportul Chiscani: Popescu – Bălan, Boga, Preda, B. Dumitru – Mihai, Chihaia, D. Lovin (min. 46: A. Radu), Adamache – Moldoveanu (min. 92 Lupu) - Coman (min. 76: M. Iordache, min. 89: Pârlog).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii