Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani joacă sâmbătă cu Delta Dobrogea Tulcea

• echipa pregătită de  Adrian Baldovin vrea să spargă gheaţa şi să câştige primul meci pe teren propriu • CS Făurei primeşte vizita celor de la SC Popeşti Leordeni

 

Sâmbătă, 10 noiembrie, în etapa a 12-a a Ligii a III-a ambele formaţii din judeţul Brăila vor evolua pe teren propriu.

De la ora 14.00, Sportul Chiscani, locul al 13-lea va primi pe teren propriu vizita ultimei clasate, Delta Dobrogea Tulcea, formaţie care după 11 runde nu are niciun punct.

Sportul Chiscani vine după o victorie mai clară decât a arătat-o scorul, 4-3, la SC Popeşti Leordeni, iar astăzi are ca unic obiectiv victoria. Echipa antrenată de Adrian Baldovin a reuşit să câştige în deplasare de două ori, iar acum doreşte să spargă gheaţa şi pe teren propriu şi să obţină primul succes. Unul echivalent cu evadarea din zona retrogradării. Cu moralul bun după victoria de pe stadionul Electromagnetica, jucătorii echipei Sportul Chiscani  s-au pregătit foarte bine în această săptămână şi sunt pregătiţi pentru întâlnirea cu Delta Dobrogea Tulcea, o formaţie care cu siguranţă nu va veni la Chiscani doar ca să facă act de prezenţă ci pentru a nu pierde.

Vă reamintim că Sportul Chiscani a câştigat cu 1-0 acasă partida cu CS Bragadiru, însă această formaţie a fost exclusă din campionat şi toate rezultatele ei au fost anulate.

CS Făurei, locul al 14-lea, o va întâlni în această rundă pe SC Popeşti Leordeni, formaţie aflată pe poziţia a 6-a în clasamentul Seriei a II-a, a Ligii a III-a. Runda precedentă, echipa manageriată de Bănel Nicoliţă a utilizat şase juniori în deplasarea de la Progresul Spartac şi a pierdut la scor, 5-1, însă sâmbătă, în formula de start va reveni Stelian Nicoliţă care şi-a ispăşit etapa de suspendare pentru cumul de cartonaşe galbene. Şi, cu golgeterul în teren, CS Făurei poate spera la un rezultat pozitiv în acest joc.

 

Programul meciurilor din etapa a 12-a:

Sâmbătă, 10 noiembrie

ACSM Olteniţa - FC FCSB 2          

Sportul Chiscani - Delta Dobrogea Tulcea

CS Făurei - SC Popeşti Leordeni  

CS Medgidia - Progresul Spartac

CS Afumaţi - Înainte Modelu

Agricola Borcea - Unirea Slobozia

Duminică, 11 noiembrie

Fotbal Club Rapid - CS Tunari

Axiopolis Sport Cernavodă stă.
Categorie articol: 

Comentarii