Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani joacă în această seară, în deplasare, la Fotbal Club Rapid

• partida contând pentru etapa a 5-a a Ligii a III-a începe la ora 19:00 • sâmbătă, CS Făurei va evolua la Agricola Borcea

 

Astăzi, de la ora 19.30, în cadrul etapei a 5-a a Ligii a III-a, Sportul Chiscani, locul al 10-lea, va evolua în deplasare, pe terenul liderului Seriei a II-a, Fotbal Club Rapid.

Formaţia din Chiscani vine după o înfrângere severă pe teren propriu, 1-3, cu Agricola Borcea şi este obligată să facă un joc bun şi să recupereze măcar unul dintre punctele pierdute runda precedentă. Iar echipa antrenată de Adrian Baldovin a demonstrat la CS Afumaţi că poate juca de la egal la egal cu liderul.

La Sportul Chiscani nu sunt probleme de lot.

Sâmbătă, de la ora 17.00, în cadrul aceleiaşi etape, CS Făurei, locul al 6-lea, va evolua tot în deplasare, la Agricola Borcea, formaţie care ocupă poziţia a patra în clasament. Un meci în care, ţinând cont de valoarea celor două loturi, formaţia manageriată de Bănel Nicoliţă poate obţine cel puţin o remiză. CS Făurei a pierdut cu 4-1 etapa precedentă acasă cu CS Afumaţi, dar acum lucrurile se schimbă pentru că gruparea condusă de fostul internaţional stelist porneşte cu prima şansă la Borcea.

 

Programul etapei a 5-a:

Vineri, 21 septembrie:

CSO Bragadiru - ACSM Olteniţa, ora 17:00

Înainte Modelu - SC Popeşti Leordeni, ora 17:00

Fotbal Club Rapid - Sportul Chiscani, ora 19:00

Sâmbătă, 22 septembrie

CS Afumaţi - CS Medgidia, ora 17:00

Agricola Borcea - CS Făurei, ora 17:00

CS Tunari - FC FCSB 2, ora 17:00

Unirea Slobozia - Delta Dobrogea Tulcea, ora 17:00

Axiopolis Sport Cernavodă - Progresul Spartac, ora 17:00.
Categorie articol: 

Comentarii