Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani a fost învinsă cu 3-0 de CSM Rm. Sărat

• gruparea din Chsicani rămâne fără niciun punct şi după etapa a 2-a a Ligii a III-a • ratarea lui Huţu şi gafa lui Constandache au decis soarta partidei

 

Etapa a doua a Ligii a III-a s-a încheiat cu o nouă înfrângere în contul echipei Sportul Chiscani. Formaţia pregătită de Georgel Pascu a fost învinsă cu 3-0 de CSM Rm. Sărat.

Soarta partidei s-a decis în minutul 31, atunci când Andrei Crăciun i-a pasat în stânga lui Huţu, care a rămas singur cu portarul Toader, însă atacantul gazdelor a călcat pe minge şi nu a putut şuta la poartă. A urmat un contraatac al oaspeţilor, Andrei Câmpeanu l-a driblat şi pe Constandache şi a trimis mingea în poarta goală, 0-1. Până la deschiderea scorului, CSM Rm. Sărat a mai avut o dublă şansă de a înscrie. În minutul 6, Roman a şutat din lovitură liberă dar Constandache a scos mingea din vinclu, aceasta a ajuns la Tîrîlă, care, din 3 metri, nu a reuşit să deschidă scorul.

Sportul a declanşat un contraatac în minutul 27 prin Iordache, acesta a trimis o centrare şutată în faţa porţii dar niciun coleg de-al lui nu s-a aflat în zonă. În minutul 42, Ceauşilă a ratat dintr-o situaţie bună şi la pauză CSM-ul conducea cu 1-0.

În minutul 59, după o gafă a portarului Constandache, Câmpeanu a realizat “dubla” pentru CSM Rm. Sărat şi partida era jucată. Oaspeţii au marcat şi cel de-al treilea gol prin Marius Constantin (min. 69).

Jucătorii echipei Sportul Chiscani au cerut penalty, la un presupus fault în careu asupra lui Iordache spre finalul meciului, însă centralul partidei, aflat în imediata apropiere a fazei, a lăsat jocul să continue, iar partida s-a încheiat cu 3-0 în favoarea echipei CSM Rm. Sărat.

Sportul Chiscani: Constandache – Iordache, M. Pascu, V. Baciu, Sima - A. Crăciun (min. 80: Giol) - Vortolomei (min. 63: G. Ion), C. Pascu, Pârliţeanu (min. 45: Chihaia), I. Huţu – C. Ciocan (min. 63: Bolozan).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii