Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani - FCSB 2

• un meci între două formaţii care se luptă pentru evitarea retrogradării • partida contând pentru etapa a 28-a a Ligii a III-a are loc sâmbătă, de la ora 18.00 • CS Făurei stă, dar câştigă 3 puncte

 

Sâmbătă, în etapa a 28-a a Ligii a III-a, Seria a II-a, la Chiscani are loc un meci cu o miză foarte mare pentru ambele combatante, câştigarea celor 3 puncte fiind esenţială în lupta pentru evitarea retrogradării atât pentru Sportul Chiscani, locul al 12-lea, cât şi pentru FCSB 2, formaţie care ocupă poziţia a 13-a în clasament. Ambele echipe vin după rezultate slabe înregistrate runda precedentă pe teren propriu, când bucureştenii au remizat, 1-1, cu ACSM Olteniţa iar Sportul, după o evoluţie foarte slabă, a pierdut cu 6-3, partida cu Popeşti Leordeni.

Formaţia din Chiscani nu mai are voie să facă paşi greşiţi pentru realizarea obiectivului, menţinerea în Liga a III-a şi trebuie să câştige acest joc. Iar şansele ca Sportul să bifeze un succes important sunt reale în condiţiile în care antrenorul Adrian Baldovin are la dispoziţie întreg lotul de jucători şi poate trimite în teren cel mai competitiv unsprezece.

În tur, Sportul Chiscani a pierdut cu 6-3 partida de la Bucureşti. Atunci, Chitas, Daniel Benzar de două ori, Tincău, Agafiţei şi Bodea au înscris pentru FCSB 2, Emanuel Moldoveanu din penalty, Gabriel Preda şi Marius Coman au marcat pentru formaţia din Chiscani.

CS Făurei, locul al 9-lea, va sta în această rundă, dar va câştiga la “masa verde” cu 3-0, pentru că adversara pe care urma să o întâlnească, Delta Dobrogea Tulcea, s-a retras din campionat la începutul returului. În tur, formaţia manageriată de Bănel Nicoliţă a câştigat cu 3-1 partida disputată în deplasare, la Tulcea. Cu toate că Bănel Nicoliţă a fost eliminat încă din minutul 3, CS Făurei a marcat de trei ori, Stelian Nicoliţă a realizat “dubla”, cel de-al treilea gol fiind semnat de Fineas Roată.

 

Sâmbătă, 11 mai

CS Afumaţi - Axiopolis Sport Cernavodă 14:00

ACSM Olteniţa - CS Tunari 18:00

Agricola Borcea - Înainte Modelu 18:00

CS Medgidia - SC Popeşti Leordeni        18:00

Sportul Chiscani - FC FCSB 2        18:00

CS Făurei - Delta Dobrogea Tulcea         18:00

Progresul Spartac stă.          

Duminică, 12 mai

Fotbal Club Rapid - Unirea Slobozia      16:30
Categorie articol: 

Comentarii