Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani a făcut primele achiziţii

• mijlocaşul central Cristian Căldăraru şi atacantul Remus Ionuţ Cristian vor evolua în retur la echipa din Chiscani

 

Clubul de fotbal Sportul Chiscani şi-a propus să se întărească pentru a se menţine în Liga a III-a şi a făcut deja primele achiziţii. Doi jucători cu experienţa Ligii a II-a, care în tur au evoluat ca titulari la Avântul Valea Mărului, au semnat în această săptămână, cu gruparea fotbalistică de la Chiscani.  

Este vorba despre mijlocaşul central Cristian Căldăraru, jucător născut pe 20 aprilie 1989, care a mai evoluat la Oţelul Galaţi şi Dunărea Galaţi, şi despre atacantul Remus Ionuţ Cristian, născut pe 5 iulie 1987, care a mai jucat în cariera sa la Politehnica Galaţi, Sportul Studenţesc şi Rocar.

Am reuşit deja să rezolvăm două achiziţii, i-am adus pe Căldăraru şi Cristian, însă purtăm tratative şi cu alţi jucători cu experienţă pentru a ne întări ca să jucăm şi în sezonul următor în Liga a III-a. Este posibil ca în următoarele două zile alţi doi jucători să semneze cu noi”, ne-a declarat Georgel Pascu, preşedintele clubului Sportul Chiscani.

Reunirea lotului echipiei din Chiscani va avea loc pe data de 17 ianuarie 2018, urmând ca pe 1 februarie jucătorii să plece în cantonament montan la Slănic Moldova.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii