Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani este în grafic

* cu toate că pierdut cu 1-0 returul cu Victoria Traian, la general a fost 4-2 pentru gruparea din Chiscani * “Primul obiectiv l-am realizat, acum ne pregătim pentru mecirule de baraj cu Victoria Gugeşti şi Avântul Valea Mărului” spune Georgel Pascu

 

 

 

Deşi a pierdut returul cu Victoria Traian cu 1-0, Sportul Chiscani a devenit campioana Ligii a IV-a şi va reprezenta judeţul Brăila la mini-turneul de baraj pentru accederea în Liga a III-a.

Primul obiectiv l-am realizat, am câştigat Liga a IV-a, acum ne pregătim pentru barajul de promovare în Liga a III-a. Consider că este o calificare meritată. Mi-aş fi dorit să câştigăm şi meciul retur. Pe fondul relaxării, după succesul cu 4-1, nu am mai avut acceaşi concentrare la finalizare. Şi în partida retur am beneficiat de un arbitraj impecabil. Acum am demarat pregătirile pentru obiectivul al doilea, promovarea în Liga a III-a. Pe 3 august facem testele Covid-19, iar pe 5 şi 9 jucăm la Râmnicu Sărat cu Victoria Gugeşti, respectiv Avântul Valea Mărului”, ne-a declarat Georgel Pascu, preşedintele clubului Sportul Chiscani.

Felicitări învingătorilor. Sportul Chiscani a vrut mai mult şi merge la barajul de accedere în Liga a III-a, unde, dacă va aborda meciurile cu încredere poate promova în acest eşalon”, a punctat Constantin Zăgan, preşedintele clubului Victoria Traian.

 

Partida retur dintre Sportul Chiscani şi Victoria Traian a fost echilibrată. Obligată să încerce imposibilul pentru a întoarce rezultatul din tur, Victoria Traian a dominat teritorial în primele 20 de minute însă a fost o dominare sterilă. Prima mare ocazie de gol a meciului a avut-o formaţia din Chiscani. În minutul 33, Crăciun a şutat din interiorul careului mare, portarul Dinu era bătut însă Orăşanu a reuşit să degajeze mingea care se ducea pe spaţiul porţii. Cu trei minute înainte de pauză Constandache a reţinut mingea şutată, din lovitură liberă, de Costel Roşu. Fostul golgeter al Daciei Unirea, Roşu, l-a angajat la marginea careului pe Paul Ioan, acesta a centrat în faţa porţii şi, din interiorul careului mic, Emanuel Moldoveanu (min. 45), l-a învins pe Constandache. Iar la pauză Victoria Traian conducea cu 1-0.

În repriza a doua s-a jucat pe contre, fiecare echipă a avut momente de dominare şi ocazii de poartă dar nu s-a mai înscris niciun gol.

Sportul Chiscani a pierdut cu 1-0 meciul retur, dar la general a fost 4-2 pentru gruparea pregătită de Georgel Pascu, iar echipa din Chiscani merge la Rm. Sărat pentru a disputa cele două meciuri de baraj pentru accederea în Liga a III-a.

 

Sportul Chiscani: Constandache – Iordache, Dobrin, V. Baciu, Sima – Techiu (min. 89: G. Ion), C. Pascu (min. 83: Giol), Chihaia, V. Gheorghe – Crăciun - Simion (min. 61: Bolozan).

Victoria Traian: Dinu – Orăşanu, Zăgan, Păduraru, Dumitrana (min. 46: A. Ion) - Nejneru, P. Ioan (min. 66: Mogoş), C. Roşu, Tănase (min. 39: Chivu) – I. Şerbănescu (min. 60: A. Huţu), Moldoveanu.

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii