Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani de la extaz la agonie

• echipa din Chiscani a condus cu 2-0 şi 3-1, dar a pierdut cu 5-3 partida de pe teren propriu cu ACSM Olteniţa

 

Ca la partida cu FCSB 2, şi în cea cu ACSM Olteniţa tribuna stadionului din Chiscani s-a încărcat cu spectatori, iar alţii au stat pe lângă gard, însă de data aceasta jucătorii echipei gazdă au avut o prestaţie mediocră în repriza a doua şi au pierdut lamentabil cu 5-3, după ce au condus cu 2-0 şi 3-1.

Începutul meciului spunea însă cu totul altceva, Sportul Chiscani a ratat deschiderea scorului chiar în primul minut, Bălan a rămas singur cu portarul, dar a trimis mingea chiar pe direcţia acestuia. Echipa pregătită de Adrian Baldovin a deschis scorul în minutul 6, Alin Radu a iniţiat o acţiune pe stânga şi a fost faultat la 20 de metri de poarta adversă, Zaharia a şutat la semiînălţime şi a trimis mingea la colţul lung pentru 1-0. Zaharia a şutat la poartă în minutul 17, însă Manea, atent, a reţinut mingea, iar în minutul 20, tot din lovitură liberă Zaharia a şutat violent, însă din nou Manea a fost la post şi a scos de sub transversală mingea pe care scria gol.

Sportul putea să-şi dubleze avantajul în minutul 24, dar Bălan a ratat şutul, sau după centrarea lui Adamache (min. 25), însă nici de data aceasta cel ajuns la finalizare, Marin Iordache, nu a găsit soluţia ideală de a marca. 

ACSM Olteniţa a avut o acţiune periculoasă în minutul 31 prin Obreja, dar aceasta nu s-a soldat cu gol. Sportul Chiscani a revenit în atac şi cu opt minute înainte de finalul primei reprize şi-a dublat avantajul, Alin Radu i-a pasat lui Iordache şi de data aceasta atacantul gazdelor l-a învins pe Manea, min. 38: 2-0 pentru Sportul Chiscani.

În minutul 43, ACSM Olteniţa a redus din diferenţă prin Alexa la o fază în care fundaşul central al gazdelor, Boga, a fost doar spectator.

Formaţia din Chiscani a început bine şi repriza a doua, iar în minutul 51 a refăcut avantajul de două goluri, 3-1, Iordache a fost faultat în careul oaspeţilor, iar Emanuel Moldoveanu a transformat lovitura de pedeapsă.

Din acest moment, echipa gazdă a jucat lamentabil şi a permis oaspeţilor să egaleze, graţie golurilor marcate de Novac în minutele 56 şi 74 din penalty.

ACSM Olteniţa a profitat de apatia de neimaginat a echipei gazdă şi a trecut în avantaj după reuşita lui Alexa, min. 76: 4-3 pentru ACSM Olteniţa.

Sportul Chiscani a mai avut o tresărire de orgoliu în minutul 79, dar Iordache a şutat în portar, mingea a ajuns la Bălan, care a reluat-o spre poartă, dar Manea a deviat-o în corner.

Cu patru minutre înainte de finalul partidei, Obreja a marcat pentru oaspeţi, iar ACSM Olteniţa a câştigat cu 5-3.

Sportul Chiscani: Popescu – M. Pascu, Boga, Dobrin, Sima (min. 59: Mihai) –  Adamache (min. 87: Negru) – Bălan, A. Radu, Moldoveanu, Zaharia (min.86: Enache) - Iordache.
Categorie articol: 

Comentarii