Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani a câștigat cu 5-3 amicalul de la ACSC Cazasu

* echipa din Liga a IV-a conducea, în minutul 49, cu 3-1 * cu o “dublăși o pasă de gol, Marian Iordache a fost jucătorul meciului

 

Sportul Chiscani și-a continuat seria pregătirilor cu un amical pe terenul echipei ACSC Cazasu, câștigat cu 5-3 de echipa din Liga a III-a. Dar în minutul 49, formația din Cazasu conducea cu 3-1.

În prima repriză ACSC Cazasu a condus ostilitățile în teren. Techiu (min. 14) a irosit prima mare ocazie de gol, însă două minute mai târziu, ACSC Cazasu a deschis scorul. Bratosin a centrat din corner iar Stănel Ion a trimis mingea în plasă pe lângă Ghițun. Echipa gazdă a continuat să controleze jocul, însă Techiu (min. 20), singur cu Ghițun, a trimis mingea pe lângă poartă. Sportul Chiscani a devenit periculoasă în atac abia în minutul 29, când putea egala, dar Buzatu a trimis mingea în plasa laterală. Formația din Liga a III-a a egalat, 1-1, în minutul 37, prin Bolozan. Egalitatea s-a menținut doar trei minute, după care echipa gazdă a marcat prin Pavelescu și a preluat din nou conducerea. La trei-patru minute de la reluare, ACSC Cazasu a marcat prin Techiu și conducea cu 3-1. Dacă prima repriză a fost controlată de ACSC Cazasu, cea de-a doua a aparținut echipei Sportul Chiscani. Cel mai bun jucător de pe teren, Marian Iordache, a transformat un penalty în minutul 51 și tot el a egalat, 3-3, opt minute mai târziu. Iordache i-a pasat decisiv lui Buzatu care a marcat și în minutul 73 Sportul Chiscani conducea cu 4-3. Bolozan a reușit la rândul lui “dubla” în minutul 85 și Sportul s-a impus cu 5-3.

ACSC Cazasu: Baicu – Urmeș, S. Ion, Piașu, Tătaru – Pavelescu, Bratosin, Cotigă, Gorgovan – Matei, Techiu. Au mai jucat Vasiliu, Stoian, Toader, Cîșu, Mirescu.

Sportul Chiscani: Ghițun – Iordache, Dobrin, Ioniță, Sima – Tarozzi, Giol, Chihaia, Stroe – Buzatu, Bolozan. Au mai jucat Novac, M. Pascu, G. Ion, Dobre.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii