Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani a câştigat lejer amicalul de la Înainte Modelu

• formaţia antrenată de Adrian Baldovin s-a impus cu 2-0 însă scorul putea fi cel puţin dublu în favoarea oaspeţilor • Marius Coman a marcat un eurogol • Ştefan Adamache a debutat cu gol la Sportul

 

Sâmbăta trecută, Sportul Chiscani a câştigat cu 2-0 amicalul susţinut în deplasare la Înainte Modelu, formaţie care a încheiat sezonul trecut pe locul al 8-lea în Seria a II-a. De menţionat faptul că meciul s-a derulat într-un singur sens, către poarta gazdelor, iar scorul putea fi mult mai mare, dacă jucătorii pregătiţi de Adrian Baldovin ar fi fructificat măcar jumătate din ocaziile pe care şi le-au creat.

După o centrare foarte bună a lui Ionuţ Lupu (min. 4), Marius Coman a irosit prima mare şansă de gol a oaspeţilor. Sportul a continuat să dicteze ritmul jocului şi şase minute mai târziu a deschis scorul, Bogdan Dumitru a trimis o diagonală de 30 de metri, iar Marius Coman a şutat în vinclul porţii gazdelor. Putea fi 2-0 în minutul 14, când Lupu l-a servit foarte bine în careu pe Alin Radu, acesta a şutat plasat dar unul dintre apărătorii echipei din Modelu a scos mingea de pe linia porţii. După o acţiune colectivă, Lovin (min. 16) a trimis mingea razant cu bara. Jucătorii echipei Înainte Modelu au excelat în durităţi cărora le-au căzut victime pe rând Coman, Bălan şi Chihaia, astfel că arbitrul de centru care până în acel moment a fost permisiv cu gazdele, l-a eliminat pe unul dintre jucători. Nu-i putem menţiona numele deoarece conducerea echipei Înainte Modelu nu a fost de acord să se completeze raportul de arbitraj şi în felul acesta au ţinut secrete numele jucătorilor pe care i-au introdus în teren.

Însă fotbaliştii de la Sportul şi-au văzut de joc şi au continuat sarabanda ratărilor. În minutul 26, Adamache a centrat din corner, Preda a şutat la colţul scurt însă portarul gazdelor a evitat golul in extremis, iar după o pasă a lui Bogdan Dumitru, în minutul 32, Chihaia a irosit ultima mare ocazie de gol a primei reprize.

În minutul 53, oaspeţii au făcut din nou şah mat apărarea gazdelor, mingea a circulat după o schemă pregătită la antrenamente, pe traseul Adamache, Lovin, Alin Radu, acesta din urmă a rămas singur cu portarul dar a încercat un şut cu exteriorul şi mingea a trecut pe lângă poartă. Două minute mai târziu, din aceeaşi postură, Zaharia a şutat plasat, dar de data aceasta portarul gazdelor a avut un reflex salvator. Sportul şi-a dublat avantajul în minutul 58, când Alin Radu a fost faultat grosolan în careul gazdelor, iar Ştefan Adamache a transformat penalty-ul acordat oaspeţilor. Bălan (min. 64) şi Chihaia (min. 76) au irosit alte două ocazii ale formaţiei pregătite de Adrian Baldovin. 

“A fost un antrenament bun pentru noi, am ajuns foarte repede la poartă, ne-am apărat bine, dar mai avem destul de lucru la finalizare. Toţi jucătorii au respectat sarcinile trasate. A fost un test bun înaintea partidei din deplasare cu Universitatea Dunărea de Jos, din primul tur al Cupei României”, ne-a declarat antrenorul Adrian Baldovin.

Sportul Chiscani: Constantinescu (min. 46: Popescu, min. 75: Toma) – Bălan, Preda, Drezaliu, B. Dumitru – Lovin, Chihaia – Lupu (min. 72: Gavrilă), Adamache (min. 68: Graur), A. Radu (min. 60: C. Gheorghe) – Coman (min. 46: Zaharia). Au lipsit motivat Emanuel Moldoveanu şi Valentin Ion.
Categorie articol: 

Comentarii