Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani a câştigat faza judeţeană a Cupei României

Victoria Old Boys a fost mai agresivă în debutul partidei şi în minutul 7 a obţinut un penalty, însă Ghighimoc, portarul echipei Sportul Chiscani, a avut o intervenţie foarte bună şi a respins de la vinclu, mingea şutată de Şerbănescu. Ambele formaţii au jucat prudent în prima repriză, astfel că situaţiile de gol au fost foarte rare. În minutul 32 Andrei Stoian a greşit de puţin ţinta iar în replică, Victoria Old Boys a obţinut o lovitură liberă, bine executată de Pârciulescu însă unul dintre fundaşii echipei adverse a deviat mingea în corner.
În repriza a doua, Sportul Chiscani a forţat deschiderea scorului şi a obţinut-o în minutul 52, când Zărnescu a executat foarte bine o lovitură de la colţul terenului, portarul Gheorghiţă a ezitat şi, de la doar 2 metri, Andrei Stoian a marcat în poarta goală. Putea fi 2-0 pentru Sportul în minutul 68, însă Gheorghiţă a reuşit, in extremis, să evite golul. Bucuria celor din Chiscani a fost însă de scurtă durată, Victoria Old Boys s-a aruncat cu disperare în atac şi în minutul 73 a reuşit să egaleze. După o cursă de la mijlocul terenului Sava a pătruns în careu şi a şutat la colţul lung, fără speranţe pentru Ghighimoc, era 1-1 şi partida relansată. După numai şapte minute, Andrei Stoian a marcat un gol spectaculos de la 25 de metri şi a tranşat soarta partidei în favoarea echipei din Chiscani. Putea fi chiar 3-1 pentru Sportul, însă Gheorghiţă a reuşit să devieze în corner mingea şutată de Zărnescu.
La finalul partidei, preşedintele AJF Brăila, Laurenţiu Vărgatu le-a oferit învingătorilor un set de echipament de joc de firmă, o minge şi o diplomă, iar învinşilor o diplomă şi o minge. Cupa le-a fost oferită învingătorilor de Fănel Chiriţă, primarul oraşului Ianca.
Au arbitrat foarte bine Georgel Badea, Raul Perianu şi Marian Stoichiţoiu.

Victoria Old Boys: Gheorghiţă, - Movileanu (min. 46: Sava), Crivăţ, R. Trandafir, Florea ( (min. 66: Decu) - Pârciulescu, Şerbanescu, Moldoveanu, Dumitrana (min. 63: V. Trandafir) - Arsene, Buriu (min. 92: Mateiu).
Sportul Chiscani: Ghighimoc - Bălan, Milea, Lepadatu (min. 46: Cioceanu), Harabagiu - Drăguş (min. 77: Mitrea), Jercăianu, Bogdan, Zărnescu, - Stoian , Merloi.

 
Categorie articol: 

Comentarii