Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani a câştigat cu 8-0 amicalul cu Romgal Romanu

• Alin Radu a fost jucătorul meciului, a realizat un hat trick şi a dat trei pase de gol

 

Într-o nouă formulă de echipă, după ce a retrogradat în Liga a IV-a şi a renunţat la jucătorii aduşi din alte oraşe, Sportul Chiscani a disputat sâmbăta trecută primul amical din această vară, unul în compania formaţiei Romgal Romanu din Liga a V-a. Meciul a fost controlat de formaţia pregătită de Gergel Pascu, care s-a impus cu 8-0. Sportul a irosit două ocazii mari de gol prin Purice (min. 4), şut de la 16 m, dar portarul a reţinut mingea în doi timpi şi Sima (min. 8) care a a şutat de la 8 m în portar.

Echipa din Liga a IV-a a deschis scorul în minutul 10, după o fază fixă. Chihaia a centrat din lovitură liberă de la 30 de metri, iar Alin Radu a marcat în stânga portarului. După zece minute, Pană i-a pasat lui Chiriac, acesta a trimis mingea sub transversală, însă, atent, portarul Romgalului a evitat majorarea scorului. Purice şi-a trecut din nou numele pe lista ratărilor în minutul 22. Sportul Chiscani a continuat să atace şi, în minutul 35, şi-a dublat avantajul prin Purice.

Pană a ratat la trei minute de la reluare însă în minutul 50 Sportul Chiscani a înscris cel de-a treilea gol, prin Alin Radu, după o pasă venită de la Pană. Alin Radu a realizat hat trick-ul în minutul 54 şi scorul a devenit 4-0 pentru Sportul, iar şase minute mai târziu acesta i-a pasat lui Gălbineanu care a marcat pentru 5-0. Chiriac a marcat cel de-al şaselea gol al echipei din Liga a IV-a. Cel mai bun jucător de pe teren, Alin Radu a dat două pase de gol pe finalul meciului, Gălbineanu şi Chihaia au înscris, iar Sportul Chiscani s-a impus cu 8-0 în partida amicală cu Romgal Romanu.

Sportul Chiscani: Constandache – N. Neagu, Dobrin, R. Ştefan, Sima – Chiriac, Chihaia, J. Anghel, A. Radu – Pană, Purice.

În repriza a doua au mai evoluat portarul Turiac şi jucătorii de câmp Gălbineanu, Bujor şi Bogdan.
Categorie articol: 

Comentarii