Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani a câştigat cu 5-3 amicalul cu Viitorul Cireşu

• Sorin Sima de la gazde şi Florin Matei de la oaspeţi au marcat câte două goluri

 

Miercuri după-amiază Sportul Chiscani a susţinut cel de-al doilea amical al iernii în compania echipei de pe primul loc din Seria a II-a a Ligii a V-a, Viitorul Cireşu.

Cu toate că a plouat toată ziua terenul din Chiscani s-a prezentat în condiţii foarte bune astfel că meciul a avut un ritm ridicat. Au fost multe ocazii de poartă de o parte şi de alta şi s-au înscris 8 goluri. Sportul Chiscani s-a impus cu 5-3.

Viitorul Cireşu a deschis scorul prin Florin Matei dar într-un interval de un sfert de oră Sportul a trecut în avantaj, 3-1, după golurile marcate de Cristi Pascu, Enache şi Sima. Viitorul Cireşu a beneficiat de o lovitură liberă de la 20 de metri, pe care Mihai Popa a transformat-o impecabil şi liderul Seriei a II-a a Ligii a V-a s-a apropiat la un gol. În repriza a doua Sima a realizat “dubla” Grozea a marcat şi el iar echipa din Chiscani avea trei goluri avantaj. Scorul final al amicalului, 5-3, a fost stabilit cu câteva minute înainte de final de către Florin Matei.

A fost un antrenament bun. Am vrut să-i văd la lucru pe jucătorii tineri şi cred că amicalul şi-a atins scopul”, a spus la finalul partidei Georgel Pascu, antrenorul echipei Sportul Chiscani.

 

Sportul Chiscani: Ghiţun (min. 46: Turiac) – Grozea, Ioniţă, Dobrin, Sima – Chiriac, Giol, Chihaia, Enache – Pascu, Pană. Au mai jucat G. Ion, Iordache, Bolozan, Barbu, Drăgan.

Viitorul Cireşu: Ichimescu – Turcan, Talian, F. Matei, Broască - E. Vlăducă, B. Popa, Ionaşcu, Baciu – M. Popa, Drăgan. În repriza a doua au mai intrat Manea, Ursan, Ionescu, Ţuclea.
Categorie articol: 

Comentarii