Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani a câştigat cu 5-2 amicalul din deplasare, cu ACSC Cazasu

• a fost ultimul test de verificare a celor două formaţii înaintea startului Ligii a IV-a

 

Sâmbăta trecută, Sportul Chiscani a câştigat cu 5-2 amicalul susţinut în deplasare, la ACSC Cazasu, după un meci cu un ritm de joc alert şi cu multe ocazii de gol de ambele părţi. A fost ultimul test al ambelor combatante înaintea startului Ligii a IV-a, programat pe data de 24 august.

Soare a irosit şansa de a deschide scorul pentru formaţia din Cazasu în minutul 2, iar replica oaspeţilor a fost promptă, astfel că, după numai opt minute, Liviu Boariu a centrat în faţa porţii, iar Techiu a adus-o pe Sportul în avantaj. Putea fi 2-0 pentru echipa vizitatoare dar după o cursă de 40 de metri Chihaia (min. 17) a trimis mingea pe lângă poartă. Popa de la Sportul şi Cotigă de la ACSC Cazasu şi-au trecut numele pe lista ratărilor apoi în minutul 29 echipa pregătită de Georgel Pascu şi-a dublat avantajul, tot L. Boariu a fost pe post de sevant, iar Alin Radu a marcat spectaculos. După alte trei minute, Techiu a realizat “dubla” şi Sportul Chiscani conducea cu 3-0. Enache a irosit o mare şansă de gol în minutul 38, iar la faza imediat următoare Soare a redus din diferenţă. Scorul pauzei, 4-1 pentru Sportul Chiscani, a fost stabilit de L. Boariu care a trimis mingea sub transversală în minutul 40.

În repriza a doua, cu toate că ocaziile s-au succedat la ambele porţi, fiecare echipă a înscris doar o singură dată.

Liviu Boariu a marcat pentru 5-1 în minutul 54, iar în minutul 69 Soare a reuşit “dubla” şi a stabilit scorul final al amicalului, 5-2 pentru Sportul Chiscani.

 

ACSC Cazasu: Turiac - Urmeş, Cotigă, S. Ion, Călin - Gavrilă, Sterian, Dima, Pavelescu - Soare, Banciu. Au mai evoluat Andronache, C. Ştefan, Avramescu.

Sportul Chiscani: Ghiţun - Popa (min. 55: Bolozan), Barbu, Dobrin, Sima - Chihaia, Drăgulin (min. 55: Anghel) - L. Boariu (min. 55: Chiriac), Enache, A. Radu (min. 55: Giol) - Techiu.
Categorie articol: 

Comentarii