Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani a câştigat cu 3-2 derby-ul nou promovatelor

este al doilea succes al formaţiei pregătite de Georgel Pascu • Iulian Bogoş a fost jucătorul meciului

 

Sportul Chiscani a reuşit sâmbăta trecută să obţină cel de-al doilea succes din acest campionat, 3-2, în partida cu Avântul Valea Mărului, după un joc pe care elevii lui Georgel Pascu l-au controlat cap coadă. După două egaluri consecutive pe terenurile unor formaţii cu tradiţie în acest eşalon, Sportul Chiscani a început în forţă partida şi după numai un minut şi 12 secunde avea deja avataj pe tabela de marcaj. După o incursiune personală pe partea stângă Huţu a centrat în faţa porţii, Bogoş a reluat spre poartă, însă Coviţ a respins mingea până la Huţu care a catapultat-o sub transversală. Pe contraatac oaspeţii au trecut în două rânduri pe lângă egalare, la una dintre aceste faze Dodan a trimis mingea în bara din stânga a porţii apărate de Ghighimoc. Bogoş (min. 22) i-a încercat vigilenţa lui Coviţ, însă portarul oaspeţilor a fost la post. Sportul a controlat jocul, însă până la pauză nu s-a mai consemnat nicio fază importantă.

Elevii lui Georgel Pascu au ieşit hotărâţi de la cabine ca să-şi mărească avantajul şI, după doar 38 de secunde de la reluarea partidei, lansat la limita ofside-ului de Gigel Costache, Liviu Boariu a mărit la 2-0 avantajul gazdelor. Sportul şi-a creat în continuare ocazii, însă cei care au marcat au fost oaspeţii prin Căldăraru (min. 59) şi partida se relansa. Gazdele nu au acuzat însă şocul primirii golului şi în minutul 72 s-au distanţat din nou la două lungimi graţie golului marcat de Iulian Bogoş, cel mai bun jucător de pe teren. Jucătorii echipei din Chiscani s-au jucat cu ocaziile, iar Avântul Valea Mărului a mai reuşit să înscrie o dată, prin Voicu. Sportul Chiscani a acâştigat meritat acest joc şi rămâne pe locul al nouălea în clasamentul Seriei întâi.

 

Sportul Chiscani: Ghighimoc – C. Boariu, Pârlog, Ioniţă, Zărnescu – L. Boariu (min. 72: Techiu), Bogoş (min. 78: Dobrin), Costache – Huţu, Chihaia, Stângaciu Antrenor: Georgel Pascu

Avântul Valea Mărului: Coviţ – Buzatu, Popov, Voicu, Bălan (min. 69: C. Frunză) – Dorofte (min. 77: Voicu), Căldăraru, Roşu, Sava, Cristian – Dodan (min. 80: Lupu).

Antrenor: Valentin Cramer

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii