Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani a câştigat cu 3-1 derby-ul Dacia Unirea II

Sportul Chiscani îşi continuă seria succeselor şi în turneul play-off, indiferent de numele adversarei. Duminica trecută, echipa pregătită de Georgel Pascu a bifat al patrulea succes la scor din tot atâtea partide disputate, 3-1, în meciul cu satelitul Daciei Unirea. Vali Durbacă, Gigel Costache şi Huţu au înscris pentru Sportul. Golul oaspeţilor a fost, de fapt, un autogol al lui Smeu, însă nu i se poate imputa nimic fundaşului de la Sportul Chiscani la acea fază. Elevii lui Georgel Pascu puteau însă câştiga cu un scor mult mai concludent dacă Huţu, de trei ori, Durbacă şi Liviu Boariu nu se jucau cu ocaziile create de colegii lor. Viitorul Ianca, formaţie pregătită de Viorel Ciucaşu, a realizat scorul etapei, 10-0, în disputa cu echipa de pe locul al treilea - Victoria Traian, golurile învingătorilor fiind realizate de Toni (3), Iacob, Irimia, Grozea, Ghiviciu, Ghiţă, Ciobotaru şi Gabi Ciucaşu. 

Singura remiză, 2-2, s-a înregistrat în partida Viitorul Însurăţei - Victoria Cazasu. Gazdele au condus cu 1-0 la pauză, a marcat Mădălin Ion din penalty, însă în partea secundă a meciului Victoria Cazasu a înscris prin Vlad Omer şi Oaie şi a trecut în avantaj. Rezultatul jocului, 2-2, a fost stabilit de Georgică Oprea, tot din penalty, cu un sfert de oră înainte de finalul jocului.
În turneul play-out, Voinţa Plopu a scos doar un punct în deplasarea de la CS Făurei şi a pierdut locul întâi în favoarea echipei Pandurii Tudor Vladimirescu, grupare care în etapa a patra s-a impus cu 8-0 în partida de pe teren propriu cu ultima clasată, Voinţa Şuţeşti.
După patru etape, lideră în play-off este Sportul Chiscani, cu 40 de puncte, pe locul al doilea se află Viitorul Ianca - 23 puncte, iar pe al treilea Victoria Traian - 17 puncte. În turneul play-out podiumul se prezintă astfel: 1 Pandurii Tudor Vladimirescu - 30 puncte, 2 Voinţa Plopu - 29 puncte, 3 CS Făurei - 26 puncte.

Rezultatele înregistrate în etapa a 4-a a turneului play-off:
Viitorul Însurăţei - Victoria Cazasu 2-2
Sportul Chiscani - Dacia Unirea 2 Brăila 3-1
Viitorul Ianca - Victoria Traian 10-0
Rezultatele înregistrate în etapa a 4-a a turneului play-out:
CS Făurei - Voinţa Plopu 3-3
Gloria Movila Miresii - Voinţa Vişani 5-1
Pandurii Tudor Vladimirescu - Voinţa Şuţeşti 8-0

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii