Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani a câştigat, 2-0, amicalul cu CSM Moineşti

• Pană şi Iordache au marcat golurile învingătorilor • după-amiază jucătorii formaţiei din Liga a III-a, aflaţi în cantonament montan, au avut programat al doilea antrenament

 

Miercuri, la ora 11.00, Sportul Chiscani a disputat o partidă de verificare la Moineşti cu echipa din Liga a IV-a, CSM Moineşti, iar la capătul celor 90 de minute de joc, formaţia pregătită de Georgel Pascu s-a impus cu 2-0 graţie reuşitelor lui Pană şi Iordache. Partida s-a desfăşurat pe un teren îngheţat şi denivelat care a pus mari probleme în menţinerea echilibrului jucătorilor ambelor formaţii.

Sportul Chiscani a început meciul în formula Turiac - M. Pascu, Căldăraru, Pârlog, Costache - Bălan, Chihaia, Vârlan, Pană - Cristian, Coman şi în prima repriză a irosit două şanse mari de gol prin Marius Coman şi Ionuţ Cristian, care au trimis mingea în barele porţii adverse.

În repriza a doua, tot Sportul Chiscani a dictat ritmul jocului şi, în minutul 50, după un triunghi de pase între Cristian, Coman şi Pană, ultimul a şutat de la marginea careului direct în vinclul porţii adverse. Zece minute mai târziu, după o acţiune personală Iordache a şutat plasat la colţul lung şi a stabilit scorul final al amicalului, 2-0, pentru Sportul Chiscani.

Până la finalul partidei pe lista ratărilor şi-au mai trecut numele Coman, de două ori, Cristian şi Vârlan.

În repriza a doua la Sportul Chiscani au mai evoluat Constandache, Boga, Preda, Milea, Iordache şi Crăciun.

Ghighimoc, Dumitrana, Ndigwe au fost menajaţi, ei acuzând uşoare probleme medicale.

“Ne-am atins scopul: a fost un antrenament reuşit. Mai puţin contează rezultatul pentru că pe un astfel de teren nu poţi avea prea multe realizări, dar din punct de vedere al angajamentului fizic a fost foarte bine”, ne-a declarat Georgel Pascu, antrenorul formaţiei din Chiscani.
Categorie articol: 

Comentarii