Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani a câştigat “triunghiularul” de la Moineşti

• formaţia din Chiscani s-a impus cu 2-1 în partidele cu CSM Moineşti şi Vulturul Măgireşti • Marius Coman, cu trei goluri, şi Ionuţ Cristian au fost marcatorii echipei din Liga a III-a

 

Vinerea trecută, Sportul Chiscani a participat la Moineşti la un “triunghiular” alături de două formaţii din Liga a IV-a, CSM Moineşti, locul al 11-lea, şi Vulturul Măgireşti, formaţie aflată pe poziţia a cincea.

Ambele partide au durat câte 60 de minute, iar victoria, a revenit de fiecare dată cu 2-1, echipei din Liga a III-a.

În primul meci Sportul Chiscani a evoluat în următoarea alcătuire: Constandache – Boga, Pârlog, Preda, Costache – M. Pascu, Chihaia, Pană, Iordache – Ndigwe, Coman. Golurile echipei pregătite de Georgel Pascu au fost marcate de Marius Coman. Formaţia din Chiscani a mai irosit câteva ocazii de a înscrie prin Iordache, Pană şi Mădălin Pascu.

În cel de-al doilea joc, în care adversară a fost Vulturul Măgireşti, Georgel Pascu i-a trimis în teren pe Turiac – Bălan, Preda, Căldăraru, Costache – Iordache, Chihaia, Vârlan, Crăciun – Cristian, Coman. Sportul Chiscani a avut aceeaşi evoluţie bună şi s-a impus cu 2-1, graţie golurilor marcate de Ionuţ Cristian şi Marius Coman.

Şi în acest al doilea joc formaţia din Chiscani a irosit două trei alte mari ocazii prin Iordache, Vârlan şi Crăciun.

Sâmbătă şi duminică jucătorii echipei Sportul Chiscani au avut programate câte două antrenamente.

“Au fost două jocuri bune pentru omogenizarea lotului. Au început să se creeze relaţiile de joc, însă mai avem destul de muncit până la startul returului. Vom mai disputa câteva partide amicale în urma cărora o să stabilim în linii mari primul unsprezece pe care îl vom trimite în teren în partida cu CSM Râmnicu Sărat”, ne-a declarat antrenorul Georgel Pascu.
Categorie articol: 

Comentarii