Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani – Stars Brăila, 5-2

* meciul amical s-a desfășurat miercuri, la stadionul Chimia

 

Sportul Chiscani a continuat seria testelor de verificare, adversara echipei din Liga a III-a fiind formația de juniori de la Stars Brăila, formație pregătită de Daniel Pleșa și Ionel Drăgoi. Sportul a început partida tot cu un lot de jucători tineri, astfel că meciul a fost echilibrat în prima repriză. Stars a deschis scorul în minutul 5 prin Dănăilă, după o centrare a lui Cheleș. Putea fi 2-0 pentru Stars la șutul lui Cheleș însă Tunea a scos mingea din vinclu. Filippo Tarozzi a fost la un pas de a egala în minutul 14 însă s-a opus salvator portarul Toma. Filippo a marcat două minute mai târziu și a restabilit egalitatea, 1-1. Sportul Chiscani a preluat conducerea în minutul 21, după golul marcat de Stroe, însă după doar zece minute Cheleș, cel mai bun jucător de la Stars, a egalat, 2-2.

Până la finalul amicalului au mai înscris Iordache, Bolozan și Filippo, iar Sportul Chiscani s-a impus cu 5-2.

Sportul Chiscani: Tunea – G. Ioniță, Dobrin, Sloată, Dobre – Novac, Giol, G. Ion, Filippo – Stroe, Moroșan. Au mai jucat M. Pascu, Iordache, Sima, Bolozan.

Stars: Toma – Munteanu, Ene, Dănăilă, Voica – Boroșu, Cheleș, Scarlat, Chiburță - Gherghișan, Motoc. Au mai jucat Niculae, Nedelea, Nichifor, Plopeanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii