Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani şi-a testat noutăţile în primul amical al verii

• nouă jucători noi au evoluat pentru echipa din Liga a III-a • formaţia pregătită de Adrian Baldovin s-a impus cu 4-2 în testul cu Pandurii Tudor Vladimirescu • Silviu Crăciun a marcat o “dublă” • Coman şi Ştefan au mai înscris pentru Sportul

 

Sâmbăta trecută, de la ora 18.00, pe o suprafaţă de joc foarte bună, la Tudor Vladimirescu, Sportul Chiscani şi-a testat noile achiziţii în amicalul cu Pandurii  Tudor Vladimirescu, iar formaţia din eşalonul inferior s-a dovedit o parteneră bună de antrenament.

Noutăţile de la Sportul Chiscani sunt portarii Daniel Constantinescu din Galaţi, care sezonul trecut a evoluat la Victoria Traian, şi Ştefan Toma de la Juventus Bucureşti, fundaşul stânga Bogdan Dumitru de la Sporting Lieşti, mijlocaşul central Emanuel Moldovanu, jucător cu experienţa Ligii a II-a, atacantul Alin Radu, care a trecut pe la Conpet Cireşu dar şi pe la Metalul Buzău, mijlocaşul

stânga Alexandru Maşca de la Delta Tulcea, atacantul Mădălin Blănaru, care a evoluat la Cetate Deva dar şi la Sporting Lieşti, mijlocaşul de bandă Ionuţ Lupu de la Delta Tulcea şi mijlocaşul central Constantin Ştefan, care revine la Sportul după un împrumut la Gloria Movila Miresii. De asemenea, au mai revenit la formaţia din Chiscani Bordei şi Graur.

Amicalul a fost la discreţia formaţiei din Liga a III-a, iar noii sosiţi au avut evoluţii promiţătoare. După un prim sfert de oră echilibrat, Sportul Chiscani a beneficiat de un corner, Bogdan Dumitru a centrat în faţa porţii, dar Alin Radu a trimis mingea pe lângă poartă. După alte cinci minute Alin Radu a fost faultat la marginea careului advers, iar Moldoveanu a trimis mingea din lovitură liberă, pe lângă vinclul porţii apărate de Aramă. În minutul 24, Bogdan Dumitru a centrat din lovitură liberă, dar Aramă s-a evidenţiat în faţa lui Alin Radu.

Sportul Chiscani a deschis scorul în minutul 32, Mădălin Pascu a trimis o diagonală la Iordache, acesta a centrat în faţa porţii, iar Marius Coman a făcut inutil plonjonul lui Aramă şi echipa din Liga a III-a conducea cu 1-0. Portarul gazdelor a avut trei intervenţii foarte bune în finalul primei reprize la şuturile lui Coman (min. 34) şi Alin Radu (min. 36 şi 44).

Cu şapte jucători născuţi în 1998, 1999 şi mai mici în teren, Sportul Chiscani a reuşit să marcheze de trei ori în repriza a doua, dar a primit şi două goluri.

Într-o mare vervă de joc şi de gol, Silviu Crăciun a reuşit să ducă scorul la 2-0 în minutul 58. Lansat în adâncime de Bordei, Crăciun a făcut o cursă de 30 de metri şi l-a învins pe Aramă cu un şut de la marginea careului mic. Pandurii puteau reduce din diferenţă în minutul 61, dar mingea şutată din lovitură liberă de Florin Apostu a fost scoasă de sub bară de Toma. Opt minute mai târziu, Constantin Ştefan a trimis mingea în vinclu şi Sportul conducea cu 3-0. Replica gazdelor a venit trei minute mai târziu, când Nicu Colgiu a şutat sub transversala porţii apărate de Toma şi scorul a devenit 3-1. După o minge trimisă de Moldoveanu care a trecut razant cu transversala, Silviu Crăciun (min. 77) a realizat “dubla”, după o pasă foarte bună a lui Ionuţ Lupu şi Sportul conducea cu 4-1. Rezultatul final al amicalului, 4-2 pentru echipa din Chiscani, a fost stabilit încă din minutul 84, după o acţiune de contraatac a gazdelor, de Ioan Şerbănescu.

“Am încheiat prima săptămână de pregătire cu un antrenament bun. Treptat lotul creşte ca număr de jucători, dar şi din punct de vedere valoric. Mai avem o săptămână de readaptare la efort apoi, de pe 16 până pe 26 iulie, vom intra într-un semicantonament cu două antrenamente pe zi. Este perioada cea mai grea, dar de felul în care o abordăm acum va depinde evoluţia noastră în partidele oficiale”, ne-a declarat antrenorul Adrian Baldovin.

Sportul Chiscani: Constantinescu – Bălan, Preda, Pârlog, B. Dumitru – M. Pascu, Chihaia – Iordache, Moldoveanu, A. Radu – Coman.

În repriza a doua au rămas în teren Pârlog şi Moldoveanu şi au intrat Toma, Maşca, Blănaru, Crăciun, Bordei, Lupu,  Graur, Boga, Ştefan.
Categorie articol: 

Comentarii