Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani, învinsă cu 5-1 de SC Bacău

• astfel, Sportul a terminat campionatul pe locul al 14-lea, cu 16 puncte, şi este, matematic, retrogradată din Liga a III-a

 

Partida dintre SC Bacău şi Sportul Chiscani nu a avut istoric, echipa gazdă, cu jucători care au evoluat multe sezoane în Liga a II-a şi în primul eşalon a controlat partida în totalitate. Echipa gazdă a deschis scorul în minutul 4 prin Bogheanu, cu largul concurs al portarului Tudor, iar trei minute mai târziu Ciprian Dediu a marcat pentru 2-0. Replica oaspeţilor a venit în minutul 8 când Bălan a intrat în dribling în careul advers, a trimis mingea pe lângă Miron, însă aceasta a fost următită de Lozneanu care a degajat-o de pe linia porţii. În minutul 19 putea fi 3-0, dar de data aceasta Tudor a reuşit să pună un picior salvator la şutul lui Bogdan Lupu. Bogdan şi Costache şi-au încercat şansele de la distanţă însă Miron nu a avut emoţii pentru că mingea a ocolit spaţiul porţii. În toată această perioadă gazdele s-au jucat cu ocaziile. În minutul 44 SC Bacău s-a desprins la 3-0 după un gol semnat de Gabiel Bogheanu. Trimis în teren în minutul 33 de antrenorul Georgel Pascu, la ultima fază a primei reprize Chiriac a centrat perfect în faţa porţii iar Mirescu a marcat pentru echipa vizitatoare, astfel că la pauză a fost 3-1 pentru echipa gazdă. În repriza a doua, Liviu Chiriac, cel mai bun jucător al echipei vizitatoare în acest meci, a avut şansa de a marca numai că experimentatul portar Cristian Hăisan  a reuşit, in extremis, să evite golul. Jocul a fost controlat de echipa gazdă care pe finalul părţii secunde a mai reuşit să marcheze de două ori prin Mihai Vântu (min. 86) şi Bogdan Lupu (min. 90) iar SC Bacău s-a impus cu 5-1. Sportul Chiscani, stă în ultima etapă a returului. Formaţia din Chiscani a încheiat campionatul pe locul al 14-lea, cu 16 puncte şi este matematic retrogradată din Liga a III-a.

 

Sportul Chiscani: Tudor – Gaşpar, C. Boariu, Mucuţă, Bălan (min. 46: Zărnescu) – Mirescu (min. 49: Bordei), Costache, Bogdan, Huţu – Chihaia, Techiu (min. 33: Chiriac) 

SC Bacău: Miron (min. 41: Hăisan) – Dediu, Lozneanu (min. 46: Pavel), Mocanu, Dobârceanu – Boghian (min. 87: Diaconu), Sascău, Întuneric, Flenchea – Lupu, Tătaru (min. 12: Vîntu).
Categorie articol: 

Comentarii