Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani, învinsă cu 4-0 pe teren propriu de CSM Focșani

* echipa din Chiscani a primit primul gol în secunda 17 a primei reprize * Sportul a bifat a 11-a înfrângere din acest campionat

 

Ultima clasată din Seria a II-a, Sportul Chiscani, a pierdut 0-4, meciul cu CSM Focșani disputat sâmbăta trecută și a bifat cea de a 4-a înfrângere din 2021, din tot atâtea partide disputate și a 11-a din acest campionat, un alt meci fără istoric disputat în acest sezon competițional de formația din Chiscani.

Echipa de pe locul al 3-lea din Seria a II-a, CSM Focșani, a realizat un record, a deschis scorul în secunda 17 a primei reprize în urma unui eurogol marcat de Sergiu Negruț. Atacantul oaspeților a șutat de la 22 de metri, mingea a lovit transversala și a poposit în vinclul porții apărate de Tunea. Până la pauză CSM-ul și-a mai creat câteva ocazii de gol, dar Tunea a avut două intervenții foarte bune la șuturile lui Taciuc și Negruț. Portarul Sportului a reușit să rețină mingea șutată de Istrati (min. 57), dar nu s-a mai putut opune majorării scorului, în minutul 62, la voleul lui Manu. Patru miute mai târziu, Negruț a centrat din corner, iar Moisi a trimis mingea, cu capul, în plasă și era 3-0 pentru CSM Focșani. În minutul 70 Tunea a scos din vinclu mingea șutată de Negoiță. Cu două minute înainte de finalul partidei, Negruț a reușit “dubla”, iar CSM Focșani s-a impus cu 4-0.

Sportul Chiscani: Tunea – T. Ioniță (min. 74: Novac), M. Ioniță, Sloată,  Sima – Chihaia - Tarozzi (min. 83: Bolozan), Giol, Capbun, Stroe (min.46: Dobre) - Buzatu.

 

Rezultatele înregistrate în etapa a 14-a:

Dacia Unirea Brăila - CSM Bacău 1-1

Sporting Liești     - Avântul Valea Mărului 1-0

CSM Râmnicu Sărat - Viitorul Ianca 1-2

Sportul Chiscani - CSM Focșani 0-4

Suporter Club Oțelul Galați - CS Făurei 11-0
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii