Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportul Chiscani începe returul cu un semieşec

• formaţia pregătită de Adrian Baldovin a remizat pe teren propriu, 2-2, cu CSM Medgidia • a fost însă 2-1 pentru Sportul la şuturi în bară

 

Sportul Chiscani a pierdut două puncte în prima etapă a returului, după ce a remizat, 2-2, pe teren propriu, cu CSM Medgidia, golul egalizator al oaspeţilor fiind marcat în minutul 90, dar se menţine pe locul al 10-lea în clasamentul Seriei a II-a, a Ligii a III-a. A fost în schimb 2-1 pentru gazde la şuturi în bară, capitol care însă nu punctează în clasament.

Partida nu a început sub cele mai bune auspicii pentru formaţia gazdă, pentru că, în minutul 5, CSM-ul a deschis scorul prin Costi Dediu. Sportul a început cursa pentru a restabili egalitatea şi, în minutul 22, după o fază spectaculoasă, centrare de pe partea dreaptă a lui Mădălin Pascu, Honea a prelungit mingea cu călcâiul până la Claudiu Zaharia care a făcut inutilă intervenţia lui Mociu şi a restabilit egalitatea, 1-1. Echipa gazdă a forţat şi marcarea celui de-al doilea gol şi cu toate că şi-a creat trei situaţii de gol până la pauză nu s-a mai înscris. În minutul 26, după o centrare a lui Sima, Enache a trimis mingea puţin peste transversală, trei minute mai târziu Mihai a şutat pe lângă poartă, iar în minutul 45, după o lovitură liberă executată de Zaharia, Preda a fost la un pas de a relua mingea în plasă.

Prima ocazie a părţii secunde a aparţinut formaţiei vizitatoare, Ştefan ( min. 52) a primit mingea în careul gazdelor, a şutat la colţul scurt, dar Popescu a evitat golul.

Sportul Chiscani a preluat iniţiativa şi după o perioadă de un sfert de oră în care a asaltat careul oaspeţilor, tot după o fază spectaculoasă, a trecut în avantaj. Alin Radu (min. 67) a centrat de pe stânga, Moldoveanu a recentrat în faţa porţii şI, atent, Marin Iordache a marcat pentru 2-1. Putea fi 3-1 în minutul 69 însă în aceeaşi fază Alin Radu şi Emanuel Moldoveanu au trimis, pe rând, mingea în bară, iar gazdele au beneficiat de o lovitură liberă indirectă de pe linia careului mic, dar aceasta a rămas fără rezultat.

Bolojan de la oaspeţi şi Mihai de la gazde şi-au încercat fără succes şansa de la distanţă, iar în minutul 78 portarul Popescu a fost salvat de bară la şutul lui Itoafă.

Sportul Chiscani a avut şansa de a marca şi cel de-al treilea gol în minutul 80, dar Bălan a ratat din 6 metri.

Şi cum ocaziile se răzbună, în minutul 90, Stelian Mişilăricu a marcat pentru CSM Medgidia şi meciul s-a încheiat nedecis, 2-2.

 

Sportul Chiscani: Popescu – Pascu, Preda, Boga, Sima – Mihai, Honea, Enache (min. 54: Bălan), Zaharia (min. 60: Moldoveanu) – A. Radu, Negru (min. 54: Iordache).

 
Categorie articol: 

Comentarii