Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportivii secţiei de kaiac canoe de la CSM au plecat la Bascov

O delegaţie formată din 14 sportivi se antrenează pe lacul Bascov, începând de duminică, sub îndrumarea antrenorilor Ionel Baciu, Florentina Ion şi Marin Blându, acolo unde începând de pe 5 august se vor desfăşura Campionatele Naţionale de viteză, pe distanţele de 200, 500 şi 1.000 metri.
"Întotdeauna înaintea unor astfel de competiţii efectuăm un cantonament de pregătire la Bascov, pentru a pune la punct anumite detalii tehnice. Am deplasat un lot de 14 sportivi şi vizăm cinci medalii. Va fi o competiţie dură pentru că vine şi Orşova, un centru foarte puternic. Noi ne dorim să facem o figură cât mai frumoasă", a declarat antrenorul Ionel Baciu.
Şanse la medalii, la canoe cadeţi au Alexandru Stoian, Mihai Pârvu în concursul masculin, Cristina Bogdan şi Gabriela Şerbănescu, în cel feminin, iar la juniori I, kaiaciştii Gabriel Zaman, Dragoş Postelnicu, Mario Vasile şi Andrei Sava.
De altfel, toţi sportivii menţionaţi au obţinut medalii şi la concursul care a avut loc în această primăvară.
Campionatele Naţionale de kaiac canoe - viteză pentru cadeţi şi juniori I vor fi urmate de un concurs de selecţie în vederea completării loturilor naţionale, acţiunea urmând a se încheia pe 12 august.
Categorie articol: 

Comentarii