Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportivii de la Marțial Budo, pe podium la naționalele de karate Fudokan

* la competiția de la Iași, brăilenii au cucerit 4 medalii de aur și 2 de bronz * zece sportivi și-au asigurat biletele pentru campionatul Mondial din Germania

 

 

Clubul Marțial Budo a participat cu 18 karateka la finala Campionatului Național de karate tradițional Fudokan pentru copii și, ca de obicei, brăilenii pregătiți de sensei Florica Pricob și-au realizat obiectivele. Clubul de la Dunăre a cucerit 4 medalii de aur, 2 de bronz dar a avut și patru clasări pe locul al patrulea.

Zece sportivi au reușit clasări între primele opt locuri și s-au calificat la Campionatul Mondial de karate Fudokan din Germania”, a spus antrenoarea Florica Pricob.

În competiția copiilor 4, Medeea Borcan și Vlad Șerban au devenit campioni naționali la enbu mixt. Tot la această categorie de vârstă, alți doi sportivi, Antonia Bulgaru și Vlad Șerban, s-au clasat între primele opt locuri la kata și kihon ippon kumite. David Bulgaru a cucerit aurul la kata individual și la enbu masculin, împreună cu Denis Mocanu. Tot la copii 3 ,marțial Budo a mai bifat două medalii de bronz, la kata echipe masculin, prin Denis Mocanu, David Bulgaru, Vlad Șerban și la enbu mixt, prin David Bulgaru și Daria Gheorghe.

Colegii lor de generație, Corin Arici și Vlad Șerban, s-au clasat pe locul al patrulea la enbu masculin. De asemenea, clubul brăilean a mai obținut și un loc cinci la kata echipe fete, prin Alexandra Orzan, Daria Gheorghe, Medeea Borcan.

În concursul copiilor 1, Ștefan Hangu, Rareș Ioan, Robert Boguș, Bogdan Șerban au cucerit aurul la kata echipe masculin.

Ioan Rareș a mai avut o clasare pe locul al cincilea la kumite individual.

“Eu sunt mulțumită de evoluțiile sportivilor și de rezultatele obținute de ei. A fost un concurs foarte bine organizat la care noi ne-am îndeplinit obiectivele. Din această vară, sportivii de la Marțial Budo vor mai participa la o serie de concursuri de la alte două stiluri de karate și ne pregătim intens pentru că dorim ca încă de la primul turneu să obținem medalii”, ne-a declarat sensei Florica Pricob. 
Categorie articol: 

Comentarii