Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportivii de la “Arashi-do” Brăila, pe podium la finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional

• deţinătoare a centurii negre 1 dan, Florentina Ion a câştigat medalie de bronz la kumite individual şi o alta la embu mixt juniori, împreună cu Cosmin Giurgiu

 

Ambii sportivi de la Clubul Sportiv “Arashi-do” Brăila, participanţi la finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional au urcat pe podium, câştigând două medalii de bronz şi un loc IV, în condiţiile în care, la evenimentul sportiv, au participat circa 300 karateka de la toate cluburile de profil din ţară.

Astfel, în perioada 5-7 mai 2017, Sala Polivalentă din municipiul Iaşi a găzduit finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional (Shotokan) - Ediţia a XXVI-a, categoriile cadeţi, juniori, tineret şi seniori. Mult-aşteptatul eveniment sportiv, care a adunat laolaltă cei mai buni practicanţi de karate din România, a fost organizat de Clubul Sportiv “Enpi” Iaşi şi Federaţia Română de Karate Tradiţional, în colaborare cu Primăria Municipiului Iaşi.

La finala campionatului de la Iaşi, CS “Arashi-do” Brăila, condus de sensei Daniel Mihai, a participat cu doi sportivi, Florentina Ion, elevă la şcoala din comuna Tichileşti, şi Cosmin Giurgiu, din municipiul Brăila, ambii deţinători ai centurii negre 1 dan. După două zile de confruntări, ambii sportivi au urcat pe podium.

“Florentina Ion a câştigat locul III şi medalie de bronz la proba kumite individual şi locul IV la kata individual (categoria cadeţi). De asemenea, a câştigat locul III şi medalie de bronz la embu mixt juniori, împreună cu Cosmin Giurgiu”, ne-a declarat sensei Daniel Mihai la întoarcerea de la Iaşi.
Categorie articol: 

Comentarii