Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportivii de la “Arashi-do” Brăila, patru medalii de aur la naţionalele de la Iaşi

• cei cinci karateka de la CS “Arashi-do” au obţinut patru titluri de campion naţional, un tiltu de vicecampion şi două medalii de bronz • ei s-au calificat pentru Campionatul European de Karate Fudokan, din Slovenia

 

Rezultate excelente ale sportivilor CS “Arashi-do” Brăila la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional Fudokan, desfăşurat în Sala Polivalentă din Iaşi, în perioada 4-6 mai 2018, cu participarea a 39 de cluburi şi 286 de sportivi din toată ţara.

Astfel, de la CS “Arashi-do” Brăila, la cadeţi, au participat Ioana Radu, Nicoleta Tureac (eleve ale Şcolii Gimnaziale Chiscani) şi Alexandru Stoian, iar la juniori Florentina Ion (Tichileşti) şi Cosmin Giurgiu (Brăila).

Ioana Radu a obţinut locul I la kata echipe fete şi locul I la enbu mixt, iar Nicoleta Tureac locul I la kata echipe şi locul III la kumite individual. Alexandru Stoian a devenit campion naţional la enbu mixt, campion naţional la enbu masculin (juniori) şi locul I la kumite individual. La juniori, Florentina Ion a obţinut locul I la kata echipe, locul I la enbu mixt şi locul III la fukugo. Nu în ultimul rând, Cosmin Giurgiu s-a întors de la Iaşi cu un titlu naţional obţinut la enbu mixt, un altul obţinut la enbu masculin şi cu tiltul de vicecampion naţional la kata individual. Toţi cei cinci sportivii sunt calificaţi pentru europenele de Karate Fudokan, din luna decembrie, din Slovenia.
Categorie articol: 

Comentarii