Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportivi de la CSM Brăila în loturile naționale de kaiac canoe

* Vlad Olteanu se pregătește de luni, 4 ianuarie, cu lotul național de juniori de la Snagov iar Robert Calaver cu cel olimpic de tineret, de la Bascov * componentă a lotului olimpic al României, Lorena Maria Manolică se antrenează în Portugalia * au început antrenamentele și cei patru sportivi brăileni de la lotul național de juniori II

 

Primii sportivi de la CSM Brăila convocați în acest an la loturile naționale sunt cei de la secția de kaiac canoe, la care antrenori sunt Florentina Ion și Gheorghe Constantinov.

Luni, la lotul național de juniori de la Snagov a ajuns Vlad Olteanu, iar la cel olimpic de tineret de la Bascov s-a prezentat Robert Calaver.

“Olteanu a mai cochetat în câteva rânduri cu lotul național dar în acest an el a fost cooptat încă de la începutul sezonului competițional. La 19 ani, Calaver este în lotul olimpic de tineret, însă în primul an la această categorie de vârstă care cuprinde sportivi cu vârste până la 23 de ani. De ei va depinde dacă vor reprezenta România la competițiile internaționale”, a precizat antrenoarea Florentina Ion.

De asemenea, la lotul olimpic al României a fost cooptată, la secția de kaiac, Lorena Maria Manolică, sportivă care împreună cu antrenorul Daniel Radu se pregătește în această perioadă în Portugalia. Sportiva se antrenează după un program pe care l-au alcătuit antrenorii Daniel Radu și Florentina Ion.

Și-au început pregătirile și cei patru sportivi de la lotul național de juniori II de la Brăila care se antrenează sub îndrumarea antrenoarei Florentina Ion și anume Dragoș Ivan, Ionuț Lungu, Nicolas Giurgea, Cristian Ghenov.

Ceilalți sportiv ai secției de kaiac canoe de la CSM Brăila se antrenează la bac în această perioadă. La pregătiri participă 20 de kaiaciști și canoiști, 15 de la grupa antrenoarei Florentina Ion și 5 de la grupa antrenorului Gheorghe Constantinov. Reprezentanții clubului brăilean trag tare la antrenamente cu gândul la obiectivele pe care și le-au propus în 2021.

“Noi am început antrenamentele de anul trecut dar în perioada sărbătorilor de iarnă sportivii au avut și zile libere. De luni facem zilnic antrenamente. Ceea ce-mi doresc eu este ca toți copiii să fie sănătoși, să se pregătească bine și să-și ndeplinească obiectivele pe care le-am stabilit împreună. La ședința pe care am avut-o la Federație, noi, antrenorii, am stabilit și un calendar competițional, dar să vedem în ce măsură vom reuși să-l punem în aplicare”, a mai spus Florentina Ion.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii